Зволожувальний крем для рук з олією макадамії та жасмином
Shelly
Справжня весна у тюбику — лімітований кремчик Spring Touch від Shelly. Легкий, ніжний і дуже ароматний кремчик, що точно потішить кожну. Розповідаю ⬇️
Кремчик знаходиться у картонній коробочці з відривною кришечкою. Дизайн весняний – зелень, квіточки, краса 🌸
Об’єм 30 мл. Сама туба алюмінієва, що незвично для засобів бренду, адже всі мої попередні засоби Shelly мали пластикові туби. Трохи незвично, але користуватися зручно.
Головне, як кажуть, що всередені, а всередені білий, легенький за текстурою кремчик, ніжний та невагомий немов хмаринка.
Він має квітковий аромат, дуже весняний і приголомшливий — жасмін тут домінує!
У складі є гліцерин, кокосова і макадамієва олії для зволоження та живлення, а ще алантоїн і ланолін, які пом’якшують і відновлюють шкіру.
Кремчик приємний у використанні, мені подобається. Він справді добре і швидко вбирається, без найменшої липкості. Після нанесення крем буквально "тане" на шкірі.
Зволожує та живить шкіру добре. Шкіра гладенька, м'яка і така шовковиста на дотик.
Аромат — окреме задоволення, ніжний, тр охи солодкуватий, немов квітковий сад, на який от-от злітяться бджоли 🐝
Словом, він чудовий для щоденного використання, хоча для дуже сухої шкіри може бути залегким. Але для мене ідеальний.
Якби був більший об’єм – взяла б із задоволенням, але це лімітка, тож хто хоче – не баріться 😉
Коментарі (0)