Annet🦄

Викидушки 2.0

Викидушки 2.0

Привіт, красуні!

Надовго пропала з радарів і тому повертаюся із цілою горою продуктів на виліт:

1. Очищувальна пінка з саліциловою кислотою Cosrx Salicylic Acid Exfoliating Cleanser мені видалася заслабкою. Спочатку ніби все й влаштовувало, адже в мене жирна шкіра і саліцилова кислота мала б ідеально підійти, проте мені ніби не вистачало якості очищення. Хоча Cosrx Low Ph Good Morning Gel Cleanser я люблю на ранок.

2. Патчі від прищів Some By Mi Clear Spot Patch стала найбезглуздішою покупкою минулого року - вони не роблять на мені абсолютно нічого. І звісно коли я вже їх купила, то блогерка (за порадою якої я придабала це "диво" сказала, що вони їй теж нова партія патчів видається неефективною - ну хто б сумнівався:)

3. Відновлювальний крем для рук La Roche-Posay Lipikar Xerand Hand Repair Cream мені подобався у якості сос-засоби після моїх садових геройств без використання рукавичок (нагадую - не робіть так). Швидка реанімація жахливого стану шкіри рук. Купила б ще раз, але прагну перейти на українського виробника.

4. Про український Міст-тонік відновлюючий з Ніацинамідом та Центеллою для обличчя та тіла Jole Repairing Mist Toner чула тут багато дифірамбів, але якось засіб мене не дуже вразив. Але й гірше не зробив - за вже можна подякувати.

Доречі, ви бачили який він темний, якщо розкрутити пакування - ніби чай?

5. Пептидна сироватка з матриксілом і аргіреліном Cos de BAHA Peptide Serum With Matrixyl 3000 & Argireline абсолютно не моя історія - моїй жирній шкірі вона була "заважка". Прилипнути до подушки або до всього на світі. Не знаю - по віку вже й ніби пора вводити пептиди, але точно не в сироватках.

6. Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer Блиск для губ колір Fussy - єдиний представник декоративної косметики, який закінчився. Обожнювала цей шоколадний присмак і його доглядові якості. Не пече, не гірчить у горлі - для мене був ідеальним! Якби не ціна. Як на мене вже простіше купити блиск діор, але у якості подарунка було шикарно!

7. Міцелярна вода для всіх типів шкіри Garnier Skin Naturals ніколи більше не візьму, адже дізналася, що вони так і не вийшли з ринку боліт - для мене це ред флег. У нас багато достойних брендів із ефетивними та недорогими міцелярними водичками.

8. Зубна паста-гель для вагітних жінок та молодих мам Dentissimo Pregnant Lady & Young Toothpaste-Gel чомусь подумала, що така паста буде ефективною та лагідною, але виявилося, що вона просто ніяка, незважаючи на море позитивних відгуків на сайті. Ні відчуття свіжості, ні якогось позитивного ефекту на емалі я не помітила.

Наостанок залишилист три пробнички:

Денний крем для обличчя Dr. Irena InVitive Wrinkle Smoothing Restorative Day Cream SPF30 - мені сподобався. Гелеобразний крем, дарує відчуття зволоження, без переобтяження та ще й з невеликим рівнем захисту від сонця. На зиму було б ідеально. Цікаво було б ще щось спробувати від цього бренду. Можете щось порадити?

Сонцезахисний крем для обличчя Shiseido Urban Environment Age Defense Sun Dual Care SPF 30 UVA - класний крем із чарівним ароматом, абсолютно не липкий. Розкішний, хоча на літо звісно не візьмеш його через малий рівень захисту. Тому не можу порадити.

Емульсія для обличчя Yehwadam Hwansaenggo Rejuvenating Radiance Emulsion (навіть не знайшла цей продукт на сайті) дійсно надає шкірі рівний тон і незначне сяйво. Для ідеальної шкіри може підійти у якості останнього штриха - зробить шкіру трішки відфотошопленою. У мене такий варіант не прокатує, бо потрібний тональний засіб, тому теж не раджу.

Чим вже користалися з мого набору на виліт?

19 березня, 2025
Annet🦄
19 березня, 2025