Blondie_rs

Термо-туш Sheglam

Термо-туш Sheglam

Всім привіт! Давненько я не розповідала вам про Sheglam. А, як вам відомо - я стала буквально Sheglam'нутою 😂 Бо мені загалом подобається їх продукція, а постійні привабливі новинки та пропозиції геть чисто знають, як мене спокусити на чергові закупи! Тому, в моїй косметичці все частіше зустрічається даний бренд, який починає витісняти інші.

Сьогодні мова піде про одну з найбільш дешевих тушей в асортименті - Flutter Wink Volumizing Mascara. Я спочатку не глянула, що вона не змивається міцеляркою, тож перший вечір я мало не роздерла собі очі 🙆🏼‍♀️ І, звичайно ж, побігла читати інстукцію: "А що воно таке? Як ним користуватись?". Ох, і таке буває 😅

Ну і почнемо ми з пакування. У Sheglam з оформленням взагалі ніколи ніяких проблем: не дивлячись на те, що все виробництво у Китаї - матеріали на дотик не відчуваються дешево. По-перше - колір корпусу повторює коробка, в якій іде туш. Дзеркальна, срібна з поступовим градієнтом у фіолетовий. По-друге, футляр туші. Він не металевий, як може здатись на перший погляд. Тут використаний досить плотний пластик. На корпусі назва бренду та серія туші вибита фарбою, а зверху футляру нас зустрічає ребриста "кришка", де викручується щіточка. Ну погодьтесь - виглядає це все просто вау!

Щіточка тут гумова, прямої форми з завуженням до кінчика. Вона мегазручна як для верхніх, так і для нижніх вій! Промальовує досить сильно, але вії не зліплює. В наступному підрозділі покажу результат та різницю в нашаруваннях.

Текстура туші одразу нагадала мені термо, але ця більш еластична, що не одразу застигає на віях. Її можна нашарувати до 3-4 раз за потреби.

На 1 фото поетапно показую, як вії виглядають без туші (1), з одним шаром (2) та 2-3 нашаруваннями (3). Це я так ще акуратно старалась, бо знала, - чим більше буде її на віях - тим довше прийдеться ввечері бавитись перед умивальником 🙇🏼‍♀️

Вона непогано надає виразності погляду; не боїться дощу, сліз та снігу. Має еластичну кремову формулу, що нашаровується без грудочок. Непогано видовжує та потовщує вії.

Настав вечір, і я з легкою думкою беру міцелярну воду, щоб (як і по звичці з термотушшю Glambee Jollity) зняти її. А нічогісінько не виходить! Побігла в інтернет читати, що за прикол. На офіційному сайті виробника вичитала, що ідеально знімається гарячою водою без шкоди для вій 🤓 Отакої! Побігла до умивальника, почала стискати пальцями, трішки розтерла вліво-вправо - і туш сповзла. Знімається грудочками, не ставить жодних плям, не осипається та не замащує шкіру довкола під час вмивання.

Тим не менше, такий єдиний варіант зняття туші мені не надто сподобався. Бо вона справді вередлива до інших засобів і найкраще піддається гарячій воді. Але в мене очі болять після кількох вечорів таких знущань 👀 Відтопирюю око разом з віями, коли знімаю її. Плюс, від гарячої води дуже почала сушитись шкіра навколо очей.

Що ж, підсумуємо. Ця туш, на жаль, мені не до вподоби. Хоч по властивостям вона класна (і ж яке круте пакування!), але останній пунктик безпроблемного зняття вона провалила 🫠

Нею зручно користуватись - хороша щіточка, промальовує, нашаровує та не зліплює. Не боїться дощу, сліз та снігу; не осипається та не ставить плям навколо очей. Знімається найлегше та найшвидше гарячою водою. Як результат - дискомфорт в слизовій, посушливість навколо очей...

Дякую вам за увагу! Незабаром розповім і про нещодавні новинки Sheglam - туш All-In-One 24k (в золотому футлярі) та плампер з металевим аплікатором 🤗

19 березня, 2025
Blondie_rs
19 березня, 2025