Сечовина та оливк ова олія – чудовий дует
Розповідаю про засоби від Medipharma Cosmetics
Про поживні властивості оливкової олії мені відомо вже давно, адже я використовувала її не лише для салатиків, а й для волосся 😉. А про потужні зволожуючі властивості сечовини почали говорити не так давно, та ті, хто спробували, знають яка вона корисна для шкіри.
Medipharma Cosmetics пропонує нам поєднання сечовини 5% із оливковою олією 3% (у складі є ще пантенол 😉), у трьох засобах: гелі для душу, бальзамі для тіла та кремі для обличчя. І знаєте, воно дуже круто працює 🔥, усе розповідаю нижче.
Medipharma Cosmetics Haut In Balance Olivenol
Ніколи не думала, що мені сподобається такий поживненький крем, та він комфортний навіть для моєї комбі шкіри.
Справа у тому, що консистенція крему пожвина, кремова, та для мого типу шкіру потрібно зовсім трішки. Та попри це, засіб поглинається добре, без липкості та скочування. Так, якщо наносити забагато, то потрібно трішки довше розтирати крем по обличчю, щоб він увібрався, та навіщо носити більше, ніж потрібно? Я завжди наношу буквально 3 горошинки (на щоки та чоло) і потім розприділяю.
Колір молочний, запах кремовий, відчутний, та на обличчі не залишається.
Крем залишає доволі нейтральний фініш, трохи матовий і навіть "глухий". Засіб візуально рівняє шкіру таким фінішем, та плюс у тому, що навіть під кінець дня шкіра виглядає гарно, не стає жирною чи сухою. Загалом, крем лежить нейтрально на шкірі.
Мені подобається, що засіб добре зволожує шкіру, навіть живить її та подекуди заспокоює. Із прищами він нічого не робить, та й пори не забиває. Це така собі база у догляді, коли не хочеться особливих спецефектів, а треба просто шкіру у гарному стані.
У складі є сечовина, оливкова олія, емоленти, цетеариловий спирт, пантенол, молочна кислота, олія ехіуму, екстракт виноградної лози, вітамін Е, соняшникова олія, технічні компоненти, консерванти, ароматизатори.
Баночка з кремом стандартна, об'єм 50мл, скляна та важкенька, всередині була захисна мембрана з фольги.
Такі гелі для душу мені подобаються у ті дні, коли хочеться відпочити від ароматів, або коли погано почуваюсь, то також рука тягнеться до таких приємних та ніжних до тіла гелів.
Консистенція у нього рідка гелева, швидко розтікається, та піниться середньо. Колір прозорий, запах також такий кремовий, досить відчутний, та на тілі не залишається.
Загалом, гель добре очищає шкіру, без відчуття стягнутості чи сухості. Навіть подекуди заспокоює шкіру та допомагає боротись із прищами на тілі. Після прийому вітамінів, що мені порадили в аптеці (тут не розповідала про них), у мене з'явились прищики на тілі, то гель допоміг зменшити свербіж.
Ну от це хороший та приємний до тіла гель, який м'яко очищає тіло від забруднень.
У складі є м'які ПАР, сечовина, оливкова олія, пантенол, олія ехіуму, гліцерин, молочна кислота, вітамін Е, технічні компоненти, ароматизатори, консерванти.
І щодо баночки є такі моментики) Якщо орієнтуватись на наліпку, то виходить, що гель зберігаємо дозатором до низу, та якщо враховувати консистенцію гелю, він може проливатись🤷🏻♀️. Тому краще його все ж зберігати кришечкою до верху) та вприцнипі, немає правильного варіанту, з обох боків баночка може стояти) кришечка фліп-топ, об'єм 200мл.
От ви прочитали про крем для обличчя? Тут щось схоже) потужне зволоження та живлення шкіри + нейтральний, навіть матовий фініш)
Консистенція тут кремова та поживненька, вона білого кольору та також має кремовий запах, тут також він відчутний, та навіть на кілька хвилин залишається на тілі. Бальзам доволі добре поглинається шкірою, залишаючи на ній такий глухий фініш, без натяку на жирність чи липкість. Після нього шкіра на дотик от така матова, вона гладка, пружна, та фініш все ж "глухий" матовий). Від бальзаму відчувається хороше зволоження та навіть саме живлення. Засіб комфортний для тіла, і через відсутність аромату по ньому легко може лягти будь-який парфумований міст 😉.
У складі є оливкова олія, сечовина, цетеариловий спирт, гліцерин, пантенол, емоленти, молочна кислота, соняшникова олія, олія ехіуму, екстракт виноградної лози, вітамін Е, технічні компоненти, консерванти, ароматизатори.
І так, бальзам точно піде зі мною в літо, адже у складі є пантенол, який здатен заспокоїти шкіру після перебування на сонці).
Баночка повторює баночку з гелем, та тут можна сміливо орієнтуватись на наліпку і нічого не перевертати) об'єм 200мл, кришечка фліп-топ.
Коментарі (0)