Свіжий аромат та ефективність – чоловічий дезодорант від Barbers Musk & Vetiver
«Та нормальний дейзік: пахне гарно, не потію, стильний такий!» - таким би був відгук, якби його писав мій чоловік)) але я все ж трошки детальніше розкажу.
Приємний свіжий аромат, текстура гелева, не липка, не лишає слідів на одязі чи шкірі. Гарно справляється із завданням захисту від надмірного потовиділення. Має лаконічний стильний дизайн – як і вся продукція Barbers. Чоловік задоволений на всі 100% і дезодорантом, і рештою засобів цього виробника. Він рекомендує за практичність, а я – за гарний аромат, що навіть парфумів не треба.
Коли вперше відкрили цей дезодорант – він візуально нагадав мені арктичний лід – як ото у фільмах)) Тому знімала про нього відео з льодом https://club.makeup.com.ua/looks/69361/
Хоча стік здається твердим – при контакті зі шкірою тане і гарно розподіляється.
Аромат свіжо-цитрусовий (в описах ароматів я не сильна))), не приторний, спокійний і стійкий.
Не лишає жовтизни на білих футолках і слідів на чорному, що сповна оправдує його вартість)) Дезодорант не бюджетний, але зіпсовані речі точно куштують дорожче.
Тож рекомендую побалувати чоловіків таким потрібним і дієвим засобом.
Коментарі (0)