KARASOVA

Твердий дезодорант-стік Old Spice Deep Sea

Твердий дезодорант-стік Old Spice Deep Sea

Вчора говорила про антиперспіранти — https://club.makeup.com.ua/post/69795/ , а сьогодні дівчата розказую про твердий дезодорант-стік Old Spice Deep Sea – продукт, який обіцяє морську свіжість, довготривалий захист і комфорт без слідів. Чи справді він такий крутий? Давайте розбиратися!

Дизайн та формат

Класичний червоний футляр Old Spice – яскравий, стильний та зручний у використанні.Ковпачок щільно закривається, тому можна не переживати, що дезодорант відкриється в сумці.

Аромат: ооо, це любов!

Як тільки відкриваєш ковпачок – одразу відчувається легкий морський бриз із цитрусовими нотками. Запах дуже свіжий, трохи деревний, ненав’язливий, але достатньо стійкий. Він залишається на шкірі майже цілий день, але не перебиває аромат парфумів, що для мене великий плюс.

Нанесення та комфорт

М’яко ковзає по шкірі, не залишаючи білих слідів.

Не липкий, не жирнийшвидко висихає.

Після гоління не подразнює, хоча в складі є ароматизатори.

Захист та тривалість дії

Old Spice Deep Sea обіцяє цілий день без неприємного запахуі знаєте що? Це не просто реклама! Я тестувала його у різних умовах: робота, спортзал, активний день на вулиці, і в жодному випадку не відчувала дискомфорту.

💡 ВАЖЛИВО:

Якщо ви очікуєте, що дезодорант повністю блокуватиме пітливість – ні, це не антиперспірант, і він працює саме як дезодорант, тобто нейтралізує запахи, а не зменшує потовиділення.

Мої враження:

Дійсно захищає від неприємного запаху

Аромат свіжий, не різкий і довго тримається

Не залишає плям на одязі

Комфортний у носінні, не подразнює шкіру

Економний – вистачає на кілька місяців

Питання: брати чи ні?

Однозначно так! Якщо шукаєте дезодорант, який забезпечує приємний аромат, комфорт та надійний захист, Old Spice Deep Sea – чудовий вибір.

Оцінка: 10/10 🌊

Хто вже пробував? Чекаю на ваші відгуки!

20 березня, 2025
KARASOVA
20 березня, 2025