Дбайливе очищення з Re.Care…
💦
Колись я користувалася тільки гелями, ще й скрабами, бо думала, що моїй шкірі потрібне максимальне очищенння. Тепер, особливо в холодну пору, перейшла на більш делікатні засоби...і стан моєї шкіри мені дуже подобається.
Цього разу розкажу про новинку Re.Care, яка вже встигла сподобатись багатьом.
Аінка має дуже мʼяку текстуру, для мене вона ідеальна зранку. Тут дуже комфортне і делікатне очищення, без пересушення. В основі мʼякі ПАР.
В складі екстракт ламінарії з високим вмістом корисних вітамінів і мікроелементів сприяє регенерації шкіри, поліпшує її текстуру, бореться із запаленнями, надає виражену детоксикаційну дію.
Ще є алантоїн і пантенол ( тут його 1%) - вони відновлюють гідроліпідний баланс, підвищують еластичність, підтримують необхідний рівень вологи, пом’якшують і заспокоюють.
Шкіра після вмивання дуже ніжна і гладенька. Запах тут з нотками свіжості. Для мене він відчутно виражений, бо я не дуже люблю такі аромати. Але великий плюс, що після вмивання цього запаху не чути взагалі.
Враження від використання в мене максимально хороші. Шкіра дуже добре реагує і жодних алергічних реакцій не було.
Тож за таку бюджетну ціну - це ідеальний продукт.
Коментарі (0)