Чистикова Дар'я

Гель для душу | Dallas

Гель для душу | Dallas

Як на мене, це найбрутальніший аромат гелю для душу з усіх лінійок Barbers, які я, тобто мій чоловік, використовував.

Аромат пряний, одночасно гіркуватий і свіжий. По інших параметрах все, як завжди, чудово. Розповідаю детальніше ⬇️

Гель представлений у пузатому напівпрозорому флакончику з пластику. Об’єм – 500 мл, що дуже зручно, вистачає приблизно на 3 місяці щоденного використання.

Є помповий дозатор, котрий працює плавно, легко та без проблем 👌

Консистенція гелева, середньої щільності, добре піниться та і витрачається економно.

Аромат різкуватий у гарному сенсі, насичений такий, мужній. Поєднує в собі нотки гіркого кедра та освіжаючого бергамоту, ще я чую натяк на цитрусові. Він не з легких, не нейтральний, з характером. На шкірі аромат тримається не надто довго, але доволі яскраво.

У складі з корисного:

🧡 Гліцерин та Пантенол (провітамін B5) – сприяють зволоженню, заспокоєнню та відновленню шкіри, підвищують її еластичність.

🧡 Екстракт листя кедра (Cedrus Atlantica Leaf Extract) – має антисептичні та тонізуючі властивості, допомагає освіжити шкіру та надати їй здорового вигляду.

🧡 Олія бергамоту (Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil) – має антисептичні властивості, що сприяє очищенню та догляду.

Піноутворення у гелю чудове – пишна та густа піна. Для одного використання достатньо всього двох натискань на помпу.

Очищає шкіру відмінно, при цьому зовсім не сушить. Що важливо, повністю змивається не залишаючи відчуття плівки. Також залишає приємну чистоту, навіть трохи прохолоди на шкірі.

Цей гель суто чоловічий варіант, без жодних натяків на унісекс. Якщо ви, як я, іноді позичаєте гель чоловіка, то це не той випадок. Він на 100% чоловічий і створений для "нього".

Мені подобається відчувати цей аромат саме на чоловікові – він класний, але для особистого користування він надто активний, хоч і очищає м'яко.

Тож для чоловіків однозначно раджу 😉

20 березня, 2025
20 березня, 2025