Точковий пінцет від Joly:Lab
Порятунок для тих, хто страждає врослим волоссям
Не буду брехати, я брала цей пінцет не для брів (адже я їх не вищипую вже більше півроку), а саме для врослого волосся на різних ділянках тіла як у себе, так і у хлопця.
Він став справжнім порятунком, адже іноді звичайним пінцетом дуже важко захватити той один «зрадницький» короткий волос, який застряг під шкірою.
Пінцет знаходиться у коробці, на якій зображена його вигляд і надано інформацію про сам аксесуар.
Він виготовлений з високоякісної медичної сталі, що гарантує безпечність та довговічність користування. Створки заточені вручну.
Довжина пінцету - 92 мм, має зручну ергономічну форму і силіконовий чохольчик.
Створки у нього загострені, і така форма дозволяє з легкістю захопити та видалити вросший волосок.
У мене вони найчастіше трапляються на ногах, але буває і в зоні бікіні, а там взагалі важливо такі волоски видаляти якомога швидше, щоб не допустити їх запалення.
Показую захват волоска на брові (я свої брови не вищипую, але памʼятаю, що часто бувають і під бровою маленькі саме «точкові» волоски, які теж не захватуються звичайним пінцетом). Гарно видно, що такими стариками можна захопити будь-який волосок з товщі брови.
Пінцет можна стерилізувати та дезінфікувати як спеціальними засобами, так і термічним методом - на якість матеріалу це ніяк не вплине.
Тож такий точковий пінцет - це дуже універсальний аксесуар у вашій косметичці, який допоможе не лише зробити чітку форму брів, а і усунути незначні пошкодження у вигляді врослих волосків.
Коментарі (0)