alena.rosee

Розкішна насолода для шкіри | Joko Blend

Всім привіт!💕

Ох ці засоби з рожевої лінійки Джоко настільки смачні та популярні, що я прям не здивована тому, що бренд зробив набір саме з цим смаком.

Це моя улюблена серія і вже встигла використати лосьон і гель для душа, тому з радістю повторилa цей набір. То що ж в ньому такого звабливого? 🩷 Читайте далі 🫧

Пакування: сам набір представлено в картонній коробці у кольорах колекції , є захисні наліпки, на коробці вказана вся інформація від виробника. Сами ж флакони закріплено картоном див.фото,тому щоб не розірвати цей каркас, не получиться витягнути засоби із коробки.

Серія має дуже приємний аромат, для мене він найулюбленіший.

💕

Одразу напишу про аромат та пакування, бо у обох засобів вони майже ідентичні.

Піраміда аромату вказана на флаконах:

✨Кокос, Ваніль

✨Кашемір, Боби тонка

✨Амбра , Мускус , Сандал

Пахне неймовірно, солодко-ніжно, але не приторно, мені нагадує аромат полуничного мілкшейку 🥛 , солодкої вати із Лунапарку 🍓 та люксових ароматів 🤩, не конкретно щось, а от коли в магазині напшикати різними люкс-ароматами середньої солодкості.

Аромат просто Ван лав, я все чекаю коли бренд зробить скраб та міст для тіла, бо баттер вже є)))

🩷

Упаковка у засобів однакова, це матовий рожевий пластик з прозорою наліпкою, до речі я вже використала парочкy цих засобів і можу точно сказати, що наліпки не відпадають в душі, а текст з часом не стирається, тому упаковочка дійсно якісна.

Дозування звичайне , зручне, у геля - віне не виллється більше чим треба, у лосьону - натискаєшь на дозатор стільки - скільки кремчику потрібно.

Гель для душу 💕

Має прозору консистенцію та середне піноутворення, сам продукт на мяких Павах, тому взагалі не сушить шкіру.

🫧Пінка реально мяка.

🫧

Після миття шкіра не пересушена, дуже ніжна. Я ще використовую щіточку силіконову, і процес миття з цим гелем перетворюєтся на справжню насолоду.

HTTPS://club.makeup.com.ua/post/69090/

🫧

🌿Активні компоненти: алантоін , пантенол та кокосова олія - для делікатного та м'якого очищення , взагалі гарний склад , немає агресивних ПАВ.

Лосьон для тіла

🩷

Лосьон легкий, але дає гарне зволоження, після використання шкіра така оксамитова, ніжна, нереально ароматна.

Вбирається буквально за пару хвилин, зручно дуже наносити, тому можу його використовувати і зранку, коли поспішаю, і ввечері.

🌿Активні компоненти: Екстракт орхідеї та квіточОк Моної, пантенол та кокосова олія - для ніжного кремового зволоження шкіри 🫧

Розкішний догляд, гарний склад продукції і доступні ціни - тому це набір точно маст-хев на весну для краси шкіри та гарного настрою 🤩

Дякую за увагу! 💕

20 березня, 2025
alena.rosee
20 березня, 2025