Blondie_rs

Соковитий фрукт на будь-яку пору року від Avenue Des Parfums

Соковитий фрукт на будь-яку пору року від Avenue Des Parfums

Усім доброго вечора! Мінливість у погоді відразу відчувається у виборі аромату. Нещодавно було стрімке потепління, і я тут же витягнула свої літньо-весняні флакони. Як раптом - нас знову накрив циклон прохолоди, і я замислилась над тим, що в мене нема нічого з чітко вираженими фруктовими нотками. Знаєте це відчуття, як з підтоном нюдових помад. Наче їх багато - але ось саме тієї бажаної, хоч і базової, як на кожен день - нема 🤷🏼‍♀️

Я звернулась до Avenue Des Parfums, щоб віднайти те, чого немає в моїй колекції. Gold Vienna зацікавив мене своїми спокусливими нотками в піраміді, адже це дуже схожа за настроєм композиція нашумівшого Кірке. Оскільки я не великий прихильник такого напряму ароматів (для різноманіття повинно бути, але не витрачатиму шалені кошти), то це просто ідеальний варіант! Тому, ходімо - познайомлю вас із цим спокусником 😊

Як і в попередніх ароматах бренду - флакон запакований у коробку (попередньо у плівці), що висувається вбік. Мінімалістично та красиво. Позаду зазначена інформація про виробника, склад та поради щодо застосування.

Флакон має рівну циліндричну форму, виготовлений з товстого скла. В руках лежить солідно, зроблений добротно. Обʼєм - 50 мл. Мені надзвичайно подобається ця стильна наліпка з посрібленою рамкою. Виглядає дуже елегантно!

Розпилювач, як і в інших моїх флаконах від Avenue - пречудової якості. Не "плюється", утворює ароматну хмаринку та мʼяко розсіює парфум. За це окремий лайк!

Додаю піраміду від виробника

Початкова нота: Маракуя, Персик, Груша, Малина, Пісок

Нота серця: Конвалія

База: Ваніль, Мускус, Сандал

І що я тут могла зауважити? Вірно 😅 Хто мене вже знає - я страшно боюсь конвалії в композиції. Бо для мене це мильні бульбашки. Дивні спогади про піну для ванни 😂 Та, на свій страх і ризик повірила в те, що я її тут не почую. Так і сталось! Загалом, вайб аромату нагадує мені назву одного з чаїв - "Нахабний фрукт". Це, мабуть, найбільш влучний опис цього звучання. Він дещо дикий, сміливий та спокусливий. На старті звучить мені дуже фруктово, як компотик. Маракуя, малина без кислинки, персик, а також солодке водянисте яблуко, яке дає деякої свіжинки. Ця акватичність швидко відлітає, і дає фруктам більше усамітнитись в шлейфі. Я не можу певне виокремити тут якийсь один фрукт, адже це скоріше тропічний мікс всього стиглого та дуже соковитого! Персик (а я б додала уточнення - інжирний персик) та маракуя - солодкі та трішки зацукровані - грають головну роль впродовж усього звучання. Десь за годинку до них доєднується мускус, що знатно вдосконалює та доповнює тропічний відпочинок. Більше видозмін я в ньому виділити не змогла, та це, певне, було б тут зайвим. Я рада, що не зустріла тут конвалію та ваніль. Він для мене - досить монотонний, але в хорошому сенсі. Не завжди є бажання слухати щось багатогранне і складне. В моїй олфакторній шафі є і моноаромати, якими чудово можна розбавляти інші композиції.

Щодо стійкості та шлейфу. Загалом, я б радила не давати його багато. І справді - краще розпилювати за 15-20 см від зори нанесення. По-перше, так буде більш відчутним шлейф. По-друге, ви не заглушите свої нюхові рецептори. Перші рази я ним полилась і не могла зрозуміти - куди він зник 🙆🏼‍♀️ Хотіла ж відчути себе в фруктовому смузі. Але не тут до було. Мої рецептори вирішили, що це занадто багато, і відключили сигнал прийому 😂 Ну нормально... Тому, наступного дня я зробила рівно 4 пшики (а не 34) - на запʼястя та на зону за вушком. В прохолоду він стихає швидше, тож на моїй (до того ж прохолодній) шкірі краще звучатиме в більш теплу погоду. Аромат мені був відчутний протягом 6-7 годин. А коли сонечко пригріло - я вже чула близько 10 годин, та все одно досить камерно та не задушливо для оточуючих. Думаю, і на літо він також буде комфортним, судячи зі своєї інтелігентності на моїй шкірі.

І знаєте що? Мені ця фруктова композиція до вподоби, тож флакон заняв почесне місце серед своїх ароматних колег. Він більш як універсальний. Хто не любить мускус - питання вже інше. Але фрукти - вони всюди фрукти 🤓 Соковиті, солодкаві та без приторності.

Дякую вам за увагу, та побачимось в наступному дописі! 🤗

20 березня, 2025
Blondie_rs
20 березня, 2025