Ароматна насолода та дуже приємний результат
Гідрогелева маска з какао від Joko Blend ☕
Ох, майже місяць нічого тут не писала, а тим паче давно не ділилася своїми враженнями про масочки, а їх у мене за останній час з'явилося аж декілька 🧐
З даною маскою я вже була знайома раніше (брала одноразові пакетики по 20 грам), вона мені дууже подобалася (до речі, це була сама перша гідролегева маска, яку я взагалі спробувала), тому не сумніваючись взяла 200 грамову баночку.
І коротенько хочу поділитися своїми враженнями про неї 👇🏻
Характеристика та складові 🧪
Засіб знаходиться в гарненькій прозорій пластиковій пляшці з кришкою, яка відкручується. Тобто, навіть після того, як ви використаєте засіб, ви зможете й надалі під щось прилаштувати цю баночку, бо вона дійсно гарної якості (щільна).
Складові:
глюкоза - забезпечує енергією живі клітини шкіри.
альгінат (на основі морських водоростей) - основа маски - гелеутворювач і зволожувач.
сульфат кальцію та діоксид кремнію - матують шкіру та очищують пори.
екстракт какао бобів - антиоксидант; знімає запалення, стимулює циркуляцію крові відновлює шкіру, пом'якшує її та надає здорового сяйва.
екстракт зеленої кави - стимулює циркуляцію крові в клітини шкіри, зволожує, тонізує та оновлює поверхню шкіру.
ретиніл пальмітат (стабільна форма вітаміну А) - пом'якшує шкіру, підвищує її еластичність, активізує процес відновлення клітин шкіри розгладжує дрібні зморшки.
Аромат нагадує морозиво, наче поєднали дві кульки - чистий пломбір і шоколадне 🍨 дуже класний та приємний аромат, який відчувається на шкірі під час використання і спокушає з'їсти щось смачненьке 🤭
Колір як у какао-порошку, світло коричневий. Текстура суха, однорідна.
Використання та враження після 👇🏻
Для приготування використовую ємкість, ложку для набору та лопатку (все окрім мірної ложки, використовувала з цього набору https://club.makeup.com.ua/post/39251/ досі обожнюю цей набір, чудова змога була спробувати нові для себе масочки і й надалі користуватися набором для їх приготування)
В ємність сиплю 20-30 грам порошку, і сюди ж 50-60 мл води, все роблю на око. Напочатку краще менше додавати води і слідувати за консистенцією (вона потрібна бути клейкова, як густоватий клей для шпалер 🤭), насправді вона виходить гелева.
Потім наношу її на попередньо очищену шкіру обличчя, тонізовану тонером (можна тоніком) і за бажанням можна додати легку гелеву сироватку.
Тримаю маску 20 хвилин і знімаю її. Сам процес використання і зняття маски дуже комфортний і з приємним освіжаючим ефектом (ох, влітку це маст-хев 👌🏻).
Що ж по ефекту?
🤎 легке зволоження
Зволоження, яке буде класним для жирної та комбінованої шкіри, можливо і для нормального типу, але не для сухого.
🤎 матуючий ефект та очищення пір
Особливо жирному та комбінованому типу шкіри це точно прийде до вподоби (і особливо влітку)
🤎 вирівнює тон, освіжає та зменшує почервоніння
По-перше, якщо у вас здорова шкіра, то ця маска тільки підкреслить її красу, без потреби використання макіяжу. По-друге, якщо ви наносите макіяж, то він краще лягатиме на шкіру і загалом матиме кращий вигляд. По-третє (це могло бути і по-перше) - якщо у вас є точкові запалення, вони стануть трохи менш помітними.
Пробувала цю маску не один раз і досі нею дуже задоволена, тому однозначно можу її рекомендувати 🫶🏻
Коментарі (0)