Joko Blend Hello Beautiful
Ще одна бомбочка-гейзер для ванни
Скоро потеплішає і я перестану вилежуватись у ванній, а поки продовжується домашній спа-сезон.
Сьогодні розповім про мою першу не зовсім вдалу вируючу кулька. Всі свої функції вона виконала чудово, єдиний прикрий момент -розсипалась під час витягання її з пластикової форми.
По дизайну виглядає ідентично з вируючими кульками від тінк та джоко: картонна основа, на якій є вся необхідна інформація про склад, виробника. Але тут зображення тематичні: "Hello Beautiful" має тему райського саду з рожевими фламінго.
Всередині картонного пакування є отвір, в якому надійно зафіксована кругла форма з прозорого пластику, в якій і знаходиться бомбочка, захищена від пошкоджень. Колір білий з салатовим, розділені рівно навпіл.
Бомбочка доволі величенька - 200 грам, круглої форми.
Склад бомбочки містить корисні компоненти:
💎морська та кухонна сіль сприяють детоксикації та мінералізації шкіри, стимулюють кровообіг та покращує колір шкіри
🌱олія жожоба покращує еластичність шкіри та глибоко зволожує
🍋ефірна олія лимона освіжає шкіру та покращує настрій
Склад: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sea Salt, Corn Starch Modified, Jojoba Seed Oil, Water, Polysorbate-80, Parfume, Lemon (Citrus Limon) Essential Oil, CI 42090/CI 1914
Основою, як і у всіх подібних продуктів, є сода та лимонна кислота, саме вони забезпечують бурління.
Так як я висипала у воду кульку розкришеною - то вона розчинилась менше ніж за одну хвилину. Аромати гуави та полуниці наповнюють повітря, допомагаючи досягти повного умиротворення та комфорту. Вода забарвлюється в красивий пастельний м'ятний колір.
Оскільки це декоративний аксесуар, а не косметичний продукт, створений для догляду за шкірою, у нього не так багато корисностей, хоча вони все одно є:
- сода нормалізує кислотно-лужний баланс, покращує обмін речовин;
- лимонна кислота допомагає вивести з організму шкідливі речовини;
- олії додатково пом’якшують та живлять шкіру.
І хоч цього разу були невеличкі нюанси з пресуванням кульки - мені це не завадило насолодитись процедурою та порелаксувати.
Коментарі (0)