Alichkaaa

Не бургунді, але браун - туш LAMEL Make Up Flamy Hot Volume Mascara

Він ідеально пасує до мого кольору очей. Бо якщо згадати кольорове спектральне коло, то бордовий та зелений знаходяться напроти один одного, тому ідеально комбінуються між собою. Хоча, якщо Ви щаслива володарка блакитних очей або кароока красуня, то цей колір також може зробити Вам виразний акцент в макіяжі.

Туш має зручний силіконовий пензлик, яким легко промалювати вії і не запацькати повіко, що для мене є обов’язково программою з іншими видами щіточок. А в цьому випадку все супер. Мега ефекту подовження та розділення вона не дає, однак забезпечує природний ефект без склеювання вій, гарно нашаровується і не створює на очах «павучі лапки».

Окрема історія по кольору. В даному випадку він більш коричневий, ніж бургунді. Однак більше тяжіє до коричневого з перламутровим рожевим відливом, ніж до класичного бургунді.

Сподіваюся, мій досвід був для вас корисним і допоможе визначитися з вибором. Завжди приємно ділитися враженнями, адже макіяж – це не тільки про тренди, а й про самовираження. Буду рада вашим враженням!

21 березня, 2025
Alichkaaa
21 березня, 2025