Sofiia_Ts

Зволожувальний крем для обличчя з гіалуроновою кислотою Joko Blend

Хороший зволожуючий крем на щодень - це один із основних етапів в догляді, бо це база, яка потрібна будь-якій шкірі.

Цього разу я обрала від Joko Blend, оскільки сезон ще дозволяє використовувати щільніші креми, але, на моє здивування, він стане точно базовим варіантом на всі сезони.

Взагалі ця лінійка Aqua Glow моя найулюбленіша, бо моя шкіра зневоднена, і часто утворюється сухі ділянки на щоках, і засоби чудово їх відновлюють та зволожують.

Продукт має окреме картонне пакування, на якому вказана вся інформація про засіб, і при відкритті красується чудова фраза: «Розкрий потенціал своєї шкіри» 🤍

Крем в скляній товстій шайбочці з пластикою кришечкою та додатковим захистом. Бачила в багатьох ламається кришечка з часом, але я ще більший унікал, в мене крем одразу впав на плитку 🤦‍♀️ Але добре, що лиш кришечка розкололась, і вона ще функціональна.

Консистенція середньої щільності, кремова, не гелева, і це дуже мені подобається, бо я трохи втомилась від корейських гелевих текстур. Аромат приємний, квітковий, не навʼязливий.

Розподіляється гарно, наношу трошки на вологу шкіру, тоді крем наче допомагає цій воді ввібратися та напитує лице.

Йде дуже економно, бо не потрібно багато використовувати.

Спочатку залишає glow ефект, але з часом поглинається в нуль. Він ще чудово служить як база під макіяж.

Ефект чудовий, мої проблемні сухі ділянки на шкірі відновлюються і і стають не такими рельєфними, а рівними. І на дотик стає мʼяка.

Aqua (Water), Propanediol, Dicaprylyl Carbonate, Propylheptyl Caprylate, Pentaerythrityl Distearate, Methyl Gluceth-20, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Ethylhexyl Palmitate, Squalane, Dimethicone, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate, Pentylene Glycol, Sodium Lactate, Sodium PCA, PCA, Sodium Hyaluronate, Phospholipids, Sphingolipids, Arginine, Alanine, Glycine, Valine, Serine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Glucomannan, Trihydroxystearin, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum (Fragrance), Aspartic Acid, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hexamethylindanopyran, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Linalool.

Склад насичений багатьма емолентами, які утримують вологу в шкірі. Сквалан надає помʼякшувальну дію. Гіалуронова кислота підтримує рівень вологи та надає тонус. А також великі комплекси амінокислот та ліпідів відновлюють, роблять шкіру еластичну та пружну.

Якщо ви в пошуках спробувати якийсь новий, та при цьому гарно відновлював та тримав шкіру в хорошому стані - крем Joko Blend точно з цим справиться. Він надзвичайно універсальний, і вважаю, підійде більшості.

21 березня, 2025
Sofiia_Ts
21 березня, 2025