alena.rosee

Парфумований баттер | Joko Blend

Парфумований баттер | Joko Blend

Цей баттер сподобався одразу навіть візуально , бо з лінійкою де гель для душу та лосьон, я вже знайома і писала про неї https://club.makeup.com.ua/post/51912/ , томy цікаво було спробувати новий формат , тим паче склад у баттера класний. 🌿

Чи сподобався - читайте далі 🫧

Пакування: баночка пластикова, кришечка закручується, є пластикова мембрана між засобом и кришкою.

💜

Консистенція: ну дійсно баттер, густий білий глянцевий продукт, якщо просто провести пальцями по поверхні, то він не набереться, але сам по собі досить мякий.

💜Запах:

Піраміда аромату :

✨Перець, Шафран , Троянда

✨ Уд, Пачулі, Карамель

✨ Ваніль, Амбра

Для мене це суто вечерній аромат, аромат томного вечера, побачення, розкішної сукні, яскравих коштовностей.

Пахне трояндово-деревним з вишневим аккордом.

Мені показався аромат БІЛЬШ НАСИЧЕНИМ чим у флаконі з лосьоном, для не спекотних вечорів мені нормально, а ось влітку думаю для мене буде і аромат насиченим , і текстра, тому активно користуюсь баттером зараз)

🌿Склад:

Aqua (Water), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cocos Nucifera Oil, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate, Parfum (Fragrance), Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Lactic Acid, Coumarin, Citronellol, Hexamethylindanopyran, Linalool, Pogostemon Cablin Oil, TrimethylcyclopentenylMethylisopentenol.

✨Ефект:

Як я писала вище, баттер має таку консистенцію, що коли до нього торатись пальчиками, він не набирається, а якщо набрати його , то тоді набирається, соррі за тавтологію.

Розподіляється на шкірі легко, сковзить ідеально, при чому можна наносити і на суху шкіру, і на трошки зволожену після душу чи ванни.

Зволоження від нього просто шикарне, якщо користуватись після массажу чи скрабу, то шкіра просто ШОВК!

🤩

Баттер заспокоює дрібні подразнення, наприклад після гоління, дарує інтенсивне живлення та робить оксамитовий фініш на тілі.

💜

Аромат дійсно парфумований, якщо він вам подобається, точно будете кайфувати, бо тримається він не гірше чим кремчики Соль де Жанейро відомі своїми тривалими ароматами на шкірі.

Тому можу рекомендувати точно цей продукт для догляду за тілом 💜

21 березня, 2025
alena.rosee
21 березня, 2025