Олійки для волосся Nook Magic Arganoil Absolute Oil та L'Oreal Paris Elseve Oil
Масс-маркет чи проф? Хто кого? Здоровий блиск волосся за різні гроші.
Сьогодні хочу поділитися з вами своїми враженнями від двох чудових олійок для волосся: L'Oreal Paris Elseve Oil ( золотисто-фіолетова) та Nook Magic Arganoil Absolute Oil. Обидві вони стали моїми фаворитками, але кожна має свої особливості.
Давайте ж детально розглянемо кожну з них.
💜L'Oreal Paris Elseve Oil:
Інгредієнти: кокосова, соняшникова і соєва олії, екстракт ромашки і шипшини.
L'Oreal Paris Elseve Oil — це справжня знахідка для тих, хто шукає легкий, але ефективний догляд за волоссям. Олія має дуже легку, прозору та текучу текстуру, що робить її ідеальною для тонкого волосся. (Зверніть увагу, це саме золотисто-фіолетова пляшечка, а не просто золота. Це важливо, бо вона саме для тонкого волосся, а значить не буде обтяжувати).
Я використовую її не тільки після миття волосся для додаткового блиску, а й перед укладанням, щоб захистити волосся від гарячих інструментів. Вона прекрасно розгладжує волосся, не обтяжуючи його, і додає приємного сяйва. А ще вона не робить волосся жирним, навіть якщо обережно нанести по всій довжині (але обов'язково на доволі вологе волосся) — це великий плюс для мене!
Я люблю пройтись по волоссю залишками олійки на долонях, коли воно вже сухе і зав'язане в хвіст. Це ідеально приборкує легкий пушок аля "бейбі хейр", який стирчить зазвичай у всі сторони))
▪️Легка текстура миттєво вбирається, не обтяжуючи моє волосся
▪️Волосся стає неймовірно м'яким, блискучим і шовковистим на дотик
▪️Ідеально працює, як термозахист
▪️Волосся не пушиться по довжині
▪️Аромат чудовий, солоденький, але ненав'язливий
▪️Приємна ціна
🧡Nook Magic Arganoil Absolute Oil:
Інгредієнти: олія макадамії, олія аргани, гідролізат шовку.
Nook Magic Arganoil Absolute Oil— олійка з більш щільною текстурою і медовим кольором, яка відчувається дуже насиченою, що і видно по складу. Я помітила, що ця олія просто чудово працює для моїх кінчиків, які постійно стають сухими і пошкодженими. Вона глибоко зволожує і відновлює волосся, роблячи його більш еластичним і блискучим.
У порівнянні з L'Oreal Paris Elseve Oil, вона має більш «важку» поживну консистенцію в хорошому сенсі цього слова, волосся приємно обтяжується і розсипається між пальцями, ніби воно тільки після салону. Зараз у мене немає потреби у відновленні по всій довжині, тому я використовую її лише для кінчиків (на вологе волосся), щоб уникнути обтяження по довжині. Її насичена формула ідеально підходить для інтенсивного догляду за волоссям, яке потребує особливого живлення. Цією олійкою я витягла своє волосся зі скрути і дала йому відрости після освітлення.
Не дивуйтесь, що на фото олійка у мене з дозатором. Я його туди сама накрутила від сироватки)) Ця маленька версія йде просто з кришечкою, а мені так було незручно дозувати)
До речі, цю олію мені порекомендувала моя майстер і я не пожалкувала про цю пораду — вона справді робить чудеса з волоссям!
▪️Вона - справжній порятунок для моїх сухих кінчиків!
▪️Якісна італійська марка, італійці роблять найкращий догляд за волоссям
▪️Доволі лаконічний і якісний склад
▪️Скляний темний флакон
▪️Має УФ-фільтр в складі
▪️Пошкоджені кінчики ніби поглинають олійку в нуль, волосся стало виглядати набагато краще і здоровіше
▪️Миттєво живить і відновлює пошкоджені пасма, запобігаючи їх посіченню і ламкості
▪️Олійка має приємний дорогий квітковий аромат проф.косметики, який тримається на волоссі.
▪️Економна у використанні
У підсумку, я вважаю, що обидва продукти мають свої сильні сторони, і вибір між ними залежить від того, що саме ви шукаєте.
Якщо вам потрібен легкий, універсальний догляд на кожен день за всією довжиною волосся, то L'Oreal Paris Elseve Oil стане чудовим варіантом.
Якщо ж ви маєте сухі кінчики або дуже пошкоджене волосся, яке потребує особливої уваги, то Nook Magic Arganoil Absolute Oil стане незамінним помічником у вашому догляді.
Я однозначно буду використовувати обидві олії в залежності від поточних потреб мого волосся і не можу і не хочу обирати одну з них, оскільки обидві вони виконують свої функції чудово!🧡
Я сподіваюся, що мій відгук був корисним для вас!
Діліться якими олійками користуєтесь ви, цікаво буде спробувати щось нове)
Коментарі (0)