Hillary Hop Cones & B5 Hair Growth Invigorating
Полюбила догляд для волосся від Hillary.
Чесно кажучи для мене догляд від українського бренду виявився досить ефективним. Крім того, що я отримала вирішення проблем, так щей і приємний догляд і красивішу шевелюру.
В один момент я глянула на своє волосся і його стан мене задовільнив.
Я спочатку користувалась набором від випадіння, тепер вирішила посилити ріст, і вже 3 тижні, як випробовую цей набір і бачу результати.
Баночки тут дуже зручні у використанні, функціональні дозатори і великий обʼєм засобів, яких вистачить надовго.
Шампунь для росту волосся:
- Має приємний солодкий аромат льодяників.
- Утворює легку піну, засіб на основі натуральних компонентів, тож сильно не милиться, але при цьому добре вимиває бруд, і залишає природній обʼєм.
- Не пересушує шкіру голови, мені, як людині, що страждає себорейним дерматитом комфортно з цим шампунем.
- Голову мию з цим шампунем, як зазвичай, він не жирнить моє волосся.
Текстура у шампуню середньої густини, при використанні у душі не стікає з рук.
Кондиціонер для росту волосся:
- Має такий же аромат, як у шампуня, дуже приємний.
- Можна використовувати на всю довжину волосся, завдяки дбайливому і безпечному складу.
- Зволожує довжину, не обтяжуючи волосся, інколи хочеться гарний обʼєʼм, розсипчасте живе волосся, особливо, коли втомлюєшся після надлишку силіконів, то цей кондиціонер,, те, що треба.
- Волосся з ним мʼяке і добре розчісується.
Текстура доволі густа, засіб добре тримається на мокрому волоссі, поки я викиную інші банні процедури.
Так виглядає моє волосся після використання набору на другий день, воно ще доволі обʼємне, зберігається доглянутий завиток.
Щодо росту теж помітила гарні зміни за три тижні використання, але я використовувала також ампулки для стимуляції росту, про які розповім у наступному пості. Вирішила зробити комплексний підхід, адже у весняний період -це мені необхідно.
Я залишилась задоволена результатом, взагалі догляд Hillary дуже приємний і ефективно працює на мені. Я рада, що змогла відкрити для себе цей бренд ❤️
Коментарі (0)