ПАРФУМОВАНИЙ БАТТЕР ДЛЯ ТІЛА | OUD ROSEWOOD JOKO BLEND
Найароматніше зволоження для тіла
Всі прекрасно памʼятають чудову лінійку парфумованого догляду для тіла від Joko Blend, там були гелі для душу та лосьйони для тіла. А от зараз на весну бренд випустив новинки - парфумовані баттери, і першим вийшов аромат Oud Rosewood💜
Про мої враження від засобу читайте далі 👇🏻
Пакування як і у класичній серії баттерів цього бренду - кругла баночка обʼємом 200 мл, під кришкою є захисна мембрана.
Я зазвичай її викидаю, але не цього разу - так як я не люблю лізти пальцями у крем для тіла, то на цій мембрані я зберігаю пластикову лопаточку, якою і набираю засіб. Це виявилось дуже зручно, тож тепер я всі баттери буду наносити саме таким методом)
Текстура щільна, дійсно нагадує підтанувше вершкове масло. Поживна, але не надто жирна.
З цим ароматом у мене окрема історія - з самого початку саме Oud Rosewood не став моїм фаворитом. Він класний, але просто «не зайшов» мені так, як інші (Vanilla Blossom i Spicy Vetiver).
Але чомусь саме з цим баттером я змогла його полюбити, от нанесла перший раз вдень - і більше не пропускала) він тримається на шкірі декілька годин (3-4, в кого як), мій халат пахне ним постійно тепер.
Верхні ноти: перець, троянда, шафран
Ноти серця: уд, пачулі, карамель
Базові ноти: ваніль, суха амбра
Аромат нагадує підсохлу, жирненьку таку бордову троянду, він дуже насичений і пряний, деревний. Або ж можна ще порівняти цей запах з трояндовим варенням, яке підплавили на сковорідці.
Я люблю удові аромати, а от трояндові - не мої фаворити, та цей баттер трохи змінив моє сприйняття.
Склад також прекрасний, він поживний і включає в себе:
• олії - ши і кокосова - насичують і помʼякшують шкіру;
Зволожувачі:
• гліцерин - компонент НЗФ;
• цетеариловий спирт - жирний спирт;
•Ethylhexyl Olivate, Polyglyceryl-4 Olivate – похідні оливкової олії, зволожують шкіру.
Також є суміш ароматизаторів, і олія пачулі – натуральна ефірна олія, яка має антисептичні властивості.
На шкірі баттер утворює ніби плівочку, вибирається поступово протягом 15-20 хвилин.
Він шикарно знімає стягнутість шкіри, дуже гарно живить та насичує шкіру, а також прибирає лущення на шкірі (а особливо на ногах).
До речі, засіб також гарно показав себе у якості крему після гоління - гарно заспокоїв шкіру і зняв зуд.
Як висновок - шикарний засіб для сухої шкіри тіла, на холодну пору року він просто ідеальний ❤️🔥 але і на літо баттери від Joko Blend теж гарно підходять, тому що в мене минулого року був з ананасом саме влітку)
Коментарі (0)