Ксенія 💫

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution.

Мої вітання 🌸!

Так! Хто дійшов до цього нарешті пілінгу, який на ринку вже як 10 років? - це я 🙋🏻‍♀️. Прийшла і його черга.

Кислотний пілінг для обличчя з 30% AHA кислот та 2% BHA кислоти допомагає боротися з пігментацією, надає шкірі сяйва, вирівнює її текстуру, очищує пори.

Наявність AHA кислот ( мікс гліколевої, молочної, винної та лимонної кислот у загальній кількості 30%) відлущують поверхневий шар шкіри, роблять її більш сяючою, гладкою, скорочують пори;

а BHA - (саліцилова кислота) ефективно чистить забиті пори, запобігає появі прищів та чорних цяток.

Що можна краще бажати? Все те, що я шукаю завжди в продуктах.

Тобто, засіб ідеальним повинен бути по моїм потребам.

Об'єм :30 мл

Виробник нам представляє даний пілінг у криваво-червоному кольорі за рахунок великої кількості в ньому винної кислоти. Недарма його в народі кличуть "кривавим".

Консистенція пілінгу йде в міру густа, однорідна, щільна, що нагадує сироватку, яка досить швидко поглинається шкірою.

Засіб по класиці має піпетку, тим ни менше дуже зручно розподіляється по поверхні шкіри, не тече критично. Певно через те, що консистенція не зовсім "водичка", а трошки гелева.

Аромат нейтральний, як на мене, трошки солодкуватий, не відштовхуючий.

Доречі, сам виробник рекомендує використовувати один або два рази на тиждень, ідеально ввечері, на чисту суху шкіру. Не використовувати на вологій шкірі.

Пілінг використовується як на обличчя, так і на шию.

НЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ НА ТРАВМОВАНІЙ ШКІРІ або З МІКРОПОШКОДЖЕННЯМИ.

Пече.

Пече і добряче, як на мене.

Це найпекучіший пілінг /відлущуючий засіб за все життя, що в мене був. Навіть ця маска https://club.makeup.com.ua/post/6510/ в нерозведеному стані зовсім не така пекуча в порівнянні з The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution.

Спочатку, знаючи що буде припікати, я думала - та шо там, та я ж уже "на опиті" 😁... А нєт)).

Навіть думала змивати вже після нанесення...

Але печіння трошки стихло з часом (але повністю ні) і було впринципі тримати на обличчі норм. Але ні, для мене особисто це все ж дискомфорт.

Я зрозуміла, що все життя я обирала правильну тактику для себе все ж - краще делікатніше.

Маю вже вікову шкіру (нормальна, без схильності до сухості) і не хочу її травмувати засобами з великою концентрацією так часто.

Скажу відразу, що ніяких побічних ефектів не було: ні почервоніння після, ні подразнення.

Я тримала хвилин 10, змивала прохолодною водою досить добре.

Так, я очікувала на відполіровану круто шкіру.

І я це отримала!

Шкіра виглядає фантастично!

Натягнута, гладенька, пори згладжені максимально, колір шкіри рівний та однорідний наче після довготривалого догляду та дорогого пілінгу, світліша по тону. Дуже помітно відразу "сяяння" 😍 особливо на лобі. Пігментація не зникла, але стала значно меншою та світлішою.

Результати через 1,5 місяці використання також додаю (фото 2).

Сказати, що вражена - нічого не сказати. Ефект мене задовільнив на всі 100. Але використовувати більше ніж раз на тиждень не буду, все ж засіб для мене агресивний.

Після наношу їх гіалуронову сироватку Hyaluronic Acid 2% + B5 та зволожуючий крем.

В мене були залишки 2-х товаріщєй. І от щоб позбавитися їх мені треба було лише 2 використання(точково день через день): після 1 разу вони стали значно світліші, а після другого - один (менший) зник зовсім, другий - також, але якщо бути максимально об'єктивною, то легке почервоніння ще було.

Приємним бонусом було і те, шо пілінг не викликав сухості на обличчі, та шелушінь в місцях де постакне, хоча я чекала з такою дозою то 🙄

Наразі, залишилося вже півпляшечки і це каже про те, що я користуюся, бо стан шкіри покращується з кожним разом - відбувається накопичувальний ефект.

Не впевнена, що це засіб, який підійде для усіх - точно не для чутливої шкіри, а тим паче сухої та зневодненої. А от для більш щільної, з висипаннями(проблемної) , комбінованої та вікової - може бути.

Інтенсивність використання - все індивідуально, спостерігати за реакцією та станом після, а не робити "як всі".

найкраще рішення після цього пілінгу є використання цієї мега крутої маски, яка відновлює бар'єр https://club.makeup.com.ua/post/64722/ або ж крем з відповідними властивостями.

Не забуваємо про ОБОВ'ЯЗКОВИЙ сонцезахист після таких пілінгів.

А про їх олійку марули, що використовую для масажу обличчя, писала в цьому дописі https://club.makeup.com.ua/post/30267/.

Дякую за увагу!

З повагою, Ксенія ✨

23 березня, 2025
Ксенія 💫
23 березня, 2025