Alichkaaa

Мій перший досвід з Tesori d`Oriente та ніжний крем для рук Fior di Loto

Те відчуття, коли давно знала про цей італійський бренд по ароматним кондиціонерам для білизни, але й не здогадувалась, що продукти для тіла в них теж бомбезні. І здивувалась наскільки широкою є лінійка засобів по догляду за шкірою.

Знайомство розпочала з кремчику для рук Tesori d`Oriente Fior di Loto з ароматом квітучого жасмину, туберози та троянди. При створенні композиції надихалися легендарними італійськими парфумами Fior di Loto Paglieri. Яскравими нотами тут також виступають мускус та сандал. Але вони не обтяжують, а навпаки надають виразний східний акцент, тому задумуюсь про покупку тепер туалетної води від цього ж бренду.

Крем має приємну текстуру, середньої щільності. Мені особисто він дуже приємний, бо швидко поглинається, без відчуття неприємної плівки. При цьому розхід мінімальний. Шкіра відразу стає м’якою та шовковистою, а аромат гарно тримається на шкірі.

Засіб представлений у компактній тубі і поміститься в будь-яку сумочку. Тому зараз я ношу його з собою і періодично поновлюю. Моя робота потребує постійне використання нітрілових рукавичок, через це шкіра особливо страждає. Я не фанат кремчиків для рук, але до цього прямо тягнеться рука.

За ці кошти кремчик справжня знахідка. Текстура та аромат - попадання на всі 100% для мене. Тому однозначно буду тестити інші засобами з лінійки по догляду за шкірою ручок.

Який порекомендуєте спробувати наступний? 💓

23 березня, 2025
Alichkaaa
23 березня, 2025