Schauma Stronger For Longer Hair.
Зустрічайте новинки від Schauma для довгого волосся.
У мене бренд Schauma асоціюється з дитинством. Тому було цікаву протестувати новинки та поринути в ті безтурботні часи ✨
Девіз цієї лінійки «Сильне та довге волосся» . Протестуємо та перевіримо…
Як я згадувала раніше, новинки призначені для догляду за довгим та ламким волоссям.
В лінійці представлені такі продукти:
- Шампунь
- Кондиціонер
- Спрей- кондиціонер
- Універсальний засіб 5в1
Почнемо огляд з зміцнюючої шампуні.
Шампунь має приємний, свіжий квітковий аромат гібіскуса та розмарину.
Сама по собі шампунь прозорого кольору.
Скажу одразу, що до шампуню у мене не багато вимог. Основні -це щоб гарно промивала волосся, не обтяжувала та не пересушувала. Доглядові функції я все ж таки очікую від кондиціонера, маски та незмивного догляду.
З моїми вимогами цей шампунь справляється. Волосся жирніє, як зазвичай. Алергічної реакції чи лупи у мене не викликала. Тому, як по мені хороший бюджетний варіант.
Тепер, щодо кондиціонера. До нього у мене уже вимог по більше.
Після використання волосся мʼягке та легке розчісується. Волосся не обтяжує. Легкий кондиціонер на кожен день, нічого більшого.
Спрей- кондиціонер використовую перед сушкою волосся, як термо захист. Дійсно полегшує розчісування волосся, перевірено на кучерявому волоссі моєї доньки. Її волосся дуже плутається, тому цей засіб для нас став маст хевом.
А ось до багатофункціонального засобу 5в1 я віднеслася скептично.
Варіантів застосування:
- як глибокий кондиціонер,
- маска,
- рідина для кінчиків волосся,
- сироватка для волосся або нічний догляд
Всежтаки, як по мені це щось між кондиціонером та маскою. Засіб не являється панацеєю від сухості волосся.
Коментарі (0)