Schauma Stronger For Longer Hair.

У мене бренд Schauma асоціюється з дитинством. Тому було цікаву протестувати новинки та поринути в ті безтурботні часи ✨

Девіз цієї лінійки «Сильне та довге волосся» . Протестуємо та перевіримо…

Як я згадувала раніше, новинки призначені для догляду за довгим та ламким волоссям.

В лінійці представлені такі продукти:

• Шампунь
  • Кондиціонер
  • Спрей- кондиціонер
  • Універсальний засіб 5в1

Почнемо огляд з зміцнюючої шампуні.

Шампунь має приємний, свіжий квітковий аромат гібіскуса та розмарину.

Сама по собі шампунь прозорого кольору.

Скажу одразу, що до шампуню у мене не багато вимог. Основні -це щоб гарно промивала волосся, не обтяжувала та не пересушувала. Доглядові функції я все ж таки очікую від кондиціонера, маски та незмивного догляду.

З моїми вимогами цей шампунь справляється. Волосся жирніє, як зазвичай. Алергічної реакції чи лупи у мене не викликала. Тому, як по мені хороший бюджетний варіант.

Тепер, щодо кондиціонера. До нього у мене уже вимог по більше.

Після використання волосся мʼягке та легке розчісується. Волосся не обтяжує. Легкий кондиціонер на кожен день, нічого більшого.

Спрей- кондиціонер використовую перед сушкою волосся, як термо захист. Дійсно полегшує розчісування волосся, перевірено на кучерявому волоссі моєї доньки. Її волосся дуже плутається, тому цей засіб для нас став маст хевом.

А ось до багатофункціонального засобу 5в1 я віднеслася скептично.

Варіантів застосування:

• як глибокий кондиціонер,
  • маска,
  • рідина для кінчиків волосся,
  • сироватка для волосся або нічний догляд

Всежтаки, як по мені це щось між кондиціонером та маскою. Засіб не являється панацеєю від сухості волосся.

23 березня, 2025
23 березня, 2025