Що трапилось з моєю шкірою після сироватки з канабісом Feel Free Green Leaves?
Сироватка для обличчя Feel Free Green Leaves з екстрактом канабісу – перше знайомство, враження та результати
Я давно зрозуміла, що знайти ідеальний свій засіб для обличчя – справа непроста, особливо якщо маєш чутливу та схильну до сухості шкіру. Багато кремів і сироваток викликають у мене висипання, тому більшість нових продуктів залишають моє життя так само швидко, як у нього приходять.
Feel Free Green Leaves – це якраз той продукт, який я спочатку не планувала купувати, але… доля вирішила інакше. ☺️
Як я її знайшла?
Якщо чесно, сироватку я шукала напередодні цієї покупки, але робила це традиційно – переглядала варіанти на Makeup, де зазвичай і купую косметику. Але тоді так нічого і не замовила, відклавши кропіткий вибір на потім.
Я точно не планувала купувати саме цю сироватку. А потім, коли зайшла в аптеку по ліки, побачила її: вона просто стояла самотня на полиці й наче чекала на мене. Так відбулася ця покупка. Спонтанно? Так. Очікування результату? Максимальне. 😏
Перше використання – неочікувани й поворот
З будь-яким новим засобом у мене правило: спочатку тест на зап’ясті. Якщо немає реакції – тоді пробую на обличчі. Ця сироватка пройшла тест-драйв без проблем, тому вже ввечері я з радістю нанесла її на очищену шкіру.
І тут почалося… 😨
Спочатку – легке свербіння. Потім з’явилися червоні плями. "Ну все", – подумала я, – "чергова невдала покупка, алергія!" Настрій зіпсувався, адже чекала зовсім іншого ефекту. Вирішила почитати відгуки – і виявилося, що в багатьох людей була схожа реакція. Отакої...
Але за 15 хвилин моя шкіра заспокоїлася, і далі було тільки приємне: гладкість, м’якість, зволоження.
Що ж, довелося дати цьому продукту другий шанс. 😶🌫️
Досвід використання та ефект
Наступного дня я знову нанесла сироватку – цього разу жодної реакції, тільки задоволення. Відчуття після нанесення – дуже приємні, як і сам результат. 🫠
Мені особливо сподобалося, що ефект накопичується. Вже через кілька днів шкіра стала помітно рівнішою, еластичнішою, з’явився ефект “глазурованого пончика”. Знаєте, коли поверхня гладенька, немов покрита тонким шаром розкішної глазурі – ніжно сяє, виглядає зволоженою, доглянутою, без зайвого блиску, але з таким апетитним, здоровим світінням. 💫 Виглядає свіжішою, більш сяючою, добре зволоженою.
Консистенція та склад
Сироватка Feel Free Green Leaves має легку, але досить густу консистенцію. Вона не розтікається, навіть якщо перевернути пляшечку догори дном (а вона, до речі, виглядає не дууууже естетично – дизайн на висоті). Засіб рівномірно розподіляється по шкірі, не розтікаючись. Після нанесення добре всмоктується. 👌
Піпетка гарно дозує засіб. Загалом вистачає всього 4 краплі на все обличчя.
У складі є дрібні гранули, які при нанесенні розчиняються на шкірі. Запах сироватки приємний, легкий і ненав’язливий.
Що ще важливо – у сироватки натуральний склад, 🌿 без агресивних компонентів.
А ще сироватка для обличчя Feel Free Green Leaves — це веганський продукт, 🐾 що означає, що в його складі немає інгредієнтів тваринного похо дження. Це чудовий вибір для тих, хто підтримує етичні принципи та прагне використовувати косметику, яка не тестується на тваринах і не містить жодних компонентів, отриманих з тварин. 💖
Як я її використовую
Спочатку я наносила її після тоніка Relance, а потім зверху додавала крем. Але вже після трьох застосувань зрозуміла, що крем зайвий – з’являвся ефект жирної шкіри. Тому зараз моя схема догляду виглядає так:
- Очищення пінкою Relance*
- Тонік Relance*
- Сироватка Feel Free Green Leaves
І цього повністю достатньо для комфортного зволоження та догляду.
* Про свої враження від Relance розповім обов'язково наступноного разу
Чи куплю ще?
Так, авжеж! 😍 Я задоволена ефектом і навіть зацікавилася іншими засобами цієї лінійки. Наприклад, у них є тонік, але поки що не готова відмовитися від Relance.
Плюси:
✔ Веганський продукт
✔ Зволожує, пом’якшує, надає природного сяйва
✔ Економна у використанні – достатньо кількох крапель
✔ Гарний склад без агресивних компонентів
Мінуси:
✖ Може викликати алергічну реакцію
Якщо шукаєш якісну антивікову сироватку з натуральним складом і хорошим ефектом – Feel Free Green Leaves варта уваги. 💚
Коментарі (0)