Vikulyk

Byredo Blanche

Byredo Blanche
Byredo Blanche
Byredo Blanche

В найпопулярніші аромати бренду Byredo точно входить Blanch. Відгуки дуже різні, але я закохалась з першого пшику. Елегантний, не різкий, холодний і особливий.

Він дуже чистий, такий навіть вологий, для мене це аромат, коли закінчується дощ, починають падати сонячні промінчики і я вивішую попрану білизну, десь на природі, через що для мене тут яскраво прорізається флеш бек з дитинства.

Byredo Blanche
Byredo Blanche

Я скажу, що не відчуваю це, як чистий пральний порошок, в ньому я бачу багато мильних і попри це квіткових акордів, а також легкий пухнастий мускус.

Пудрово-альдегідний арома витвір звучить дуже приємно і вишукано, аромат не бюджетний, але на мою думку він пахне доволі гідно.

Серед квітів відчуваю білий піон, вуальну фіалку, а от троянди мені тут мало поклали.

Бен Горем колишній художник, і засновник марки говорить, що ідея аромата Blanche основана на його сприйнятті білого кольору. Він хотів закріпити чисту і невинну сторону людини.

Біла погладшала сорочка, офісний стиль, чи легке лляне плаття-ідеально доповнить Blanch.

Аромат доречний, він мене не душить, але є в ньому щось таке, що манить.

Розпилювач тут ну дуже мілкодисперсний, тільки у Byredo я зустрічала, щоб це було аж настільки вуально.

Стійкість середня, біля 2-ох годин на тілі і пів доби на одязі.

Шлейфить тихо і вуально.

Чудово підходить, щоб розбавити насичений парфум, який душить.

Коли пишу відгук про аромат, який мені подобається, наче відчуваю себе якось не зручно перед людьми, що різко критикують, але якщо мені подобається, я хочу говорити про це.

В кожного свій смак і сприйняття, особливо в світі парфумерії, мені довподоби Blanche.

А які ваші улюбленці серед парфумів чистоти?

23 березня, 2025
Vikulyk
23 березня, 2025