Marion

Крем-гель Mixa Hyalurogel

Привіт) Знайшовши цей крем не можу не поділитися ним з вами. Це дуже гарний варіант який в собі зберігає дуже гарний баланс ціна-якість і робить дійсно вашу шкіру зволоженою.

Основні переваги які я відмітила в кремі:
Інтенсивне зволоження – цей крем-гель забезпечує глибоку гідратацію на 24 години завдяки поєднанню гіалуронової кислоти та рослинного гліцерину . Шкіра стає м'якою, ніжною та еластичною. Реально зволоженою і наповненою.
Легка текстура – крем має приємну гелеподібну консистенцію, яка швидко вбирається, не залишаючи липкості чи жирного блиску.
Гіпоалергенний склад – розроблений спеціально для чутливої шкіри, не містить агресивних компонентів, що можуть викликати подразнення.
Підходить під макіяж – ідеальна база для нанесення тонального крему, адже добре вирівнює текстуру шкіри.

З першого ж застосування шкіра виглядає більш свіжою та доглянутою. Через тиждень регулярного використання я помітила, що зникла сухість, а обличчя набуло здорового сяйва. Крем не забиває пори, тому чудово підходить навіть для комбінованої та жирної шкіри.

Тому я вважаю що Mixa Hyalurogel – це ідеальний засіб для тих, хто хоче легке, але ефективне зволоження без компромісів. Особливо гарно буде влітку. Я обов’язково купуватиму його ще раз і рекомендую всім, хто шукає якісний догляд за шкірою!

Сподіваюся, цей відгук допоможе тим, хто шукає гарний але ніжний зволожувальний крем для себе.

24 березня, 2025
Marion
24 березня, 2025