Нова порція затишку ві д Avenue Des Parfums
Чистий та ненавʼязливий аромат - Fruits & Chrysanthemum
Всім привіт! Ви, мабуть, неодноразово чули, що саме в Avenue Des Parfums я знайшла свій ідеальний аромат для дому - Jasmine & Plum. Це саме те звучання, яке я собі колись уявила та ніде не могла відшукати, - як раптом, чисто випадково, натрапила на назву, і вона не підвела в очікуваннях. Якщо ви ще не знайомі з ним, додаю посилання на допис: https://club.makeup.com.ua/post/50816/
Поставила попередній дифузор на початку вересня 2024, і ось результат - він все ще в мене стоіть! Аромат гарно розповсюджується по кімнаті. Я час від часу міняю йому локацію, щоб відчувати його присутність. А оскільки залишилось його не так й багато - я одразу ж побігла шукати новий дифузор. Щоб не повторюватись з ароматом, вирішила спробувати щось інше. Мій вибір зупинився на Fruits & Chrysanthemum. Заявлена піраміда аромату від виробника, звичайно ж, мені сподобалась, адже тут є все, що мені потрібно.
Початкова нота: Ананас, Апельсин, Яблуко
Нота серця: Хризантема, Жасмин, Троянда
Кінцева нота: Білий мускус
Пакування
Аромадифузор йде в мінімалістичній коробці з величезною наліпкою позаду, яка ще додатково захищає її від відриття. В комплекті йде 6 паличок, кількістю яких можна регулювати "гучність" звучання. Мені зазвичай достатньо 2-3, і розхід получається економним (як бачим, стоїть вже півроку!😱). На відео вище також видно, що дифузор захищений від протікання плівкою та ковпачоком, тож під час транспортування він і не думав нікуди втікати (2 фото). Баночка має обʼєм 100 мл, виготовлена зі скла. На ній також присутня мінімалістична наліпка, що додає їй вишуканості у вигляді. Буде пасувати в будь-який інтерʼєр завдяки своєму лаконічному дизайну.
Мої враження та порівняння з Jasmine & Plum
Перш за все, хотіла б порівняти дизайн старої пляшечки з новою. Як бачим, за півроку все ж помінялась наліпка. В новому (ліворуч) вона вже матова з золотисто-срібними напиленнями. Звісно, виглядає більш вишукано, хоч і попередній дизайн також не є провальним.
Щодо аромату, слива (Jasmine & Plum) більш солодка в порівнянні з фруктами та хризантемою (Fruits & Chrysanthemum). Проте, ось що цікаве я зауважила. Новий аромат може мати в звучанні різні відтінки, тоді як попередній не мав градацій. Слива звучить однотонно весь час (але це не в поганому сенсі абсолютно, я полюбляю моно-аромати для дому), а в Хризантемі я зауважила і солодкі відтінки наприкінці, і більш свіжі в основі, та одного разу навіть схожі на глінтвейн, наче фрукти розігрілись! Проте, в приміщенні я його не так сильно відчуваю, як от Jasmine & Plum. Тут більш спокійна композиція (не дивлячись на фруктовість), ненавʼязлива та не гучна. Тож, цілком може навіть підійти для спальні. В сухому приміщенні аромат звучить більш солодко - тут я відчуваю стигле яблуко та грушу, а на фоні звучить свіжа білоквітковість (і без конвалії! 🤪). Тут час від часу можна натрапити і на більш винне звучання, адже в основі переважає фруктовість. На кухні я відчувала більш свіжий відтінок. В даному приміщенні більш волого, в порівнянні з вітальнею чи спальнею. Тут вже в основі аромату - квіткова свіжість, без травʼянистості, наче квітковий букет, який ти щойно поставив у вазу. А також білий мускус з водянистою фруктовістю, яка була досить важкою, щоб вловити.
Висновок
Аромат настроєвий, спокіний та не відволікає. Він гарно вписується в будь-яке невеличке приміщення та надає йому нових цікавих відтінків. Для більш відчутного звучання для дифузору потрібно щонайменше 3-4 палички, тоді як для Сливи - 2-ох було вже цілком достатньо.
Fruits & Chrysanthemum сміливо можна ставити в спальню, адже він абсолютно не яскравий, та від нього (особисто в мене) не болить голова. А наступного разу мені цікаво спробувати щось більш солодке для оселі, можливо, і з деревно-табачними нотками. Проте, на даний момент, Jasmine & Plum залишається моїм абсолютним фаворитом!
Бажаю всім продуктивного тижня та гарного ароматного настрою! 🥰
Коментарі (0)