Відлущувальний тонер для обличчя
Re.Care
Сьогодні хочу поділитися враженнями від використання засобів українського бренду Re.Care.
Почну з тонера, який запускає процеси епідермального оновлення, відлущуючи ороговілі клітини. Як діє та чи сподобався – далі ⬇️
Тонер представлений у білому пластиковому флакончику об'ємом 150 мл. Дизайн – стандартний для цієї лінійки: лаконічний та милий у біло-рожевих тонах.
Присутній диск-топ дозатор, що, як на мене, зручно. Бачила у відгуках багато нарікань на те, що тонер витікає, але в мене таких проблем не було – все чудово, навіть у перевернутому вигляді 👌
За текстурою – як водичка, може трохи щільніша, має легкий кислотно-аптечний аромат. Він швидко вивітрюється, тому мені не заважає.
У складі з корисного присутні:
🩷 Propanediol – пропандіол, зволожувач, який допомагає утримувати вологу в шкірі та покращує проникнення активних компонентів.
🩷 Salicylic Acid – Саліцилова кислота, BHA (бета-гідроксикислота), яка м’яко відлущує ороговілі клітини, очищає пори та допомагає боротися з висипаннями.
Як використовувати?
Всього 1 раз на день, найкраще ввечері. Оскільки тонер містить 2% саліцилової кислоти, важливо доповнювати його застосуванням зволожувальних засобів для підтримки балансу шкіри, тобто сироваткою та кремом.
Також в процесі використання не слід забувати про додатковий захисту від УФ-променів вдень ☝️
Враження від використання
По нанесенню – відносно комфортний. Так, може залишати трохи відчуття плівки, але буквально на хвилинку.
Особисто я поверх використовую заспокійливу сироватку з тієї ж лінійки, яка допомагає зменшити подразнення, зберегти зволоження шкіри та заспокоїти її (про неї, до речі, у наступному дописі, як і результати цього комбо на шкірі 😉).
Головне – тонер діє: шкіра освітлена, пори чисті та зменшені. Я постійно балансую між сухістю та жирністю, і цей тонер реально допомагає підтримувати стан шкіри ближче до нормального.
Саме тому можу радити його дівчатам із комбінованим типом шкіри. Він дійсно очищає пори та вирівнює тон. Також не викликав подразнень чи алергії. А ще чудово працює у комбінації з іншими засобами лінійки 😉
Коментарі (0)