Чистикова Дар'я

Заспокійлива сироватка для обличчя

Заспокійлива сироватка для обличчя

Ця сироватка у моїй рутині йде одразу після тонера з тієї ж лінійки – як на мене, вони ідеально доповнюють одне одного. Вона заспокоює, зволожує та допомагає шкірі швидше відновитися. Розповідаю ⬇️

Сиворотка представлена у білому скляному флакончику із піпеткою. Як і всі засоби цієї серії виглядає мінімалістично, стильно, але є нюанс – не видно витрату, доводиться прикидати на око.

Текстура дуже легка, водяниста, засіб буквально стікає по шкірі. Вбирається миттєво, не лишає липкості чи жирного фінішу.

Аромат складно виявити, його майже немає, що для мене великий плюс.

По складу, з корисного присутні:

🤍 Saccharide Isomerate – інтенсивно зволожує та допомагає утримувати вологу в шкірі.

🤍 Niacinamide (вітамін B3) – заспокоює, зміцнює бар'єр та вирівнює тон шкіри.

🤍 Екстракт деревини швейцарської сосни – має антиоксидантні та заспокійливі властивості.

🤍 Олія та екстракт листя коноплі – живлять, заспокоюють, зменшують почервоніння та запалення.

🤍 Лецитин – зволожує та допомагає активним компонентам проникати глибше.

🤍 Токоферол (вітамін E) – антиоксидант, що захищає шкіру від вільних радикалів.

🤍 Пентиленгліколь – додатково зволожує та підсилює дію інших інгредієнтів.

Враження від використання

Сироватка мега комфортна, вона моментально заспокоює шкіру. Дає чудовий зволожений ефект, ніби шкіра отримала порцію магнію (if you know what i mean 😉). Наявні почервоніння зменшуються, вона стає гладенькою та наповненою.

Підходить як для ранкового, так і вечірнього догляду. Якщо чесно, кортить користуватися нею навіть частіше.

Гарно поєднується з іншими засобами цієї ж лінійки. Власне результат використання комплексу:

З мінусів — швидка витрата, але це радше особливість консистенції та моє бажання лити її на себе 😉

Обов’язково повторю, адже ефект від неї дійсно класний!

24 березня, 2025
24 березня, 2025