Фечко Христина

Topface Maestro Academy Mineralist Contour Sculpt 3 in 1

В даній палетці є чотири природні відтінки для контурингу обличчя: хайлайтер підкреслює вилиці, надаючи шкірі легкого сяйва; бронзер забезпечує ефект розкішної літньої засмаги; скульптор дає тінь, роблячи обличчя витонченішим.

Пакування:

Воно міцне. Дуже. Ця палетка в мене падала купу разів і я кожного разу боялася, що там все збилося, але все трималося. Пакування гарне і зручне, і мені дуже подобається в яких кольорах воно виконане.

Також палетка оснащена зручним дзеркалом, яке не скривлює відображення.

Текстура:

Рефіли мають дуже ніжну, шовковисту текстуру, яка дуже м'яко та швидко розтушовується, не роблячи плям, але на всяке краще обережно наносити.

Стійкість:

Ніби непогано, але з часом трохи зникає, тож краще спочатку робити кремовий контуринг, а потім сухий.

У мене палетка у відтінку 02, це тепліша палетка.

Shell — легкий, тепленький хайлайтер з дуже дрібними часточками, який на шкірі дає ефект от такого природнього сяйва, ніби шкіра сяє зсередини.

Sombre — гарний бронзер, комусь підійде, а комусь буде рудуватим, я ним не часто користуюся бо не люблю бронзери.

Deep — темний відтінок, це вже скульптор, він не сірий, але і не надто теплий, коли я робила порівняння своїх скульпторів https://club.makeup.com.ua/post/57380/ то зробила висновок, що він найтепліший з тих, що у мене є, але це не робить його поганим, для білосніжок не підійде, але для темніших дівчат, або після засмаги, то він буде чудово виглядати.

Mocha — цей відтінок цікавий, він світленький і я ним не користуюся, бо як скульптор то він за світлий і за теплий, а бронзери не дуже люблю тож не використовую його.

Мені відтінки подобаються самі по собі, також люблю змішувати їх між собою.

Палетка однозначно варта уваги, а якщо ще й згадати її ціну то треба спробувати.

Текстура у продуктів класна, легко працює, вона підійде як для новачків так і для візажистів, єдине що не надто стійка, тож краще нею закривати кремові продукти, ніж робити лише сухий контуринг.

24 березня, 2025
24 березня, 2025