La Sultane De Saba Lotus And Frangipani Flowers Body Lotion
Доторкнутись до розкішного.
Гляньте на мою класну колекцію мініатюрок лосьйонів для тіла, від La Sultane De Saba, сама собі заздрю.)
Я маю аж 8 ароматів, але сьогодні розповім про один з улюблених, а саме Лотос і Франжипані.
Ці лосьйони мають неймовірно стійкі аромати і володіють ніжним доглядом, завдяки приємному зволоженню. Я тепер дійсно розумію, чого від них так кайфують, хвалять і люблять.
🎁
Здійснила мою маленьку мрію Ksuposhka , я одного разу промовилась, що хотіла б спробувати щось в цього бренду і ось отримала, як частинку подарунку в честь минувшого дня народження. Ось які в мене класні подруги.)
Аромат розкішний! Незнаю, як пахне лотос, але франжипані має виражений квітково-цитрусовий аромат, тут відчуваю білі квіти, а саме жасмин, травʼянисті спеції, сік лимону і мʼякоть персику.
В порівнянні з іншими популярними ароматами від Султан-він свіжіший, і не такий солодкий, але щось східне в ньому все ж таки є.
Парфумована віддушка дуже довго тримається на шкірі-це властиво багатьом лінійкам бренду, він передається навіть на одяг і слугує справжнім парфумом.
Догляд. Ніжна легка текстура, що легко вбирається шкірою. Після використання вона така гладенька, мʼякусенька і ніжна, без обтяження. Ефект зволоження і комфорту присутній ще довго-це дуже приємно.
Мені просто хочеться гладити себе-гарно.)
Мені дуже сподобався цей лосьйон, власне всі інші теж, бо від такого зволоження не можливо, щоб не отримати задоволення. Аро мати, то вже інше питання, бо кожному різне до душі, особисто мені Лотос і Франжипані припав до душі.
При наявності натхнення буду розповідати враження і про інші лосьйончики, бо за один раз не посилю.)
Коментарі (0)