Лахман Юлія

Весна у флаконі daisy eau so fresh glow

Почну із краси флакону, чесно, дуже цікавий і неймовірний, а ще я дуже люблю ромашки, бо до одруження була Ромашко :) ну це ліричний відступ!

Насправді, ці парфуми я отримала в подарунок, тому аромат для мене був несподіванкою. Коли відкрила упаковку, то краса флакону підкорила моє серце.. А перший пшик туалетної води, розтопив серце! Якби парфуми потрібно було придумати слоган: Свіжо! Цікаво! Небанально! А щойно пишучи пост, я згадала, що вже маю одні улюблені парфуми від Marc Jacobs.

Отже, пакування дійсно дуже красиве, яскраве, весняно-літнє. Яскраво жовтий флакон, з яскравим надписом і ковпаком із ромашками, ну ж цікаво, правда? Аромат- цікавий, приємний і стійкий, але я його реально відчуваю до 2 год, а інші чують від мене довше. На одязі відчуваю більше ніж 10 год.

цей аромат- 2024 року, туалетна вода, елітна класифікація, 75мл. флакон.

Тип аромату: квітково-фруктовий

Початкова нота: Грейпфрут, Груша
Нота серця: Малина, Фіалка
Кінцева нота: Кедр, Мускус, Мімоза

Для мене цей аромат ідеальний на весну-літо, ніжний, легкий цитрусовий аромат, який ніжно та поступово розкривається, особисто мені підходить на щодень, не "приторний" не солокий, не нудний- ніжний із цікавинкою! Його хочеться відчувати і насолоджуватись, ніжно-солодко-цитрусове поєднання!

24 березня, 2025
Лахман Юлія
24 березня, 2025