Обожнюєте запах кокосу? Сухий шампунь "One me!" і міст Coconut Dreams "The City Spirit"
Я обожнюю кокос усім серцем, тому сьогодні хочу представити свої парфумовані новинки для волосся і тіла!
Спочатку з того, що мене порадувало, бо сьогодні будуть і розчарування 😬
Парфумований міст для тіла і волосся Coconut Dreams від The City Spirit. Ноти цього парфуму ви можете побачити на першому фото, не скажу що легкі або важкі, але дуже смачні та солодкі. Для тих, кто любить щось гіпер приторне, але не задушуюче 👍🏻 Тримається запах на тілі 2 дні - перевірено! Найкраще пшикати та розтирати на розпарену шкіру після душу, як лосьйон, я впевнюю вас, 2 дні його буде чутно. Щодо волосся, то може і більше, до трьох, але не жалійте місту, найкращий спосіб його використання - це запрокинути волосся наперед та створити навколо себе облачко з парфюму. Потрусіть волоссям, щоб воно пропиталося та проникло всюди. Волосся м'ягеньке та не має ніякого мокрого чи жирного ефекту (звісно якщо ви не будете мастити своє коріння, не раджу))) Через годинку або дві - три ви не будете чути його зовсім, але всі прохожі будуть обертатися на цей шлейф. Запах мені ну дуже схожий на бакару, тому я думаю на любителя. Щодо дозатора - дуже зручний, під основною кришечкою є колпачок, що зручно, нічого не підтікає. 9/10 за те, що іноді ту мач.
Велике розчарування 😬
У всіх бувають такі ситуації, коли немає часу на те, щоб помити та висушити волосся, особливо коли ви спізнюється. Тоді вам в нагоді буде сухий шампунь, але ніколи не беріть One me, Coconut & exotic tropical. Ви не позбавитися його різкого та хімозного запаху навіть за три або чотири дні. Якщо ж ви, як і я, використовуєте сухий шампунь в останній день, коли голова вже дуже жирна, то ви не протримаєтеся і кількох годин. Запах душить, як тільки повертаєшься кудись - одразу відчуваєш ту хімозу, що у тебе на волоссі. Я власниця чубчика, чолки в народі, та дуже полюбляю використовувати сухий шампунь на ній, коли вся довжина ще є чистою. Волосся зліпається та через 2 години у вас уже буде не чолка, а штрих код.
Самому волосся шампунь надає об'єм, так, але моментами, бо позаду воно все одно виглядало страно, полужирним, полу ні.
Віддає дуже різким кокосом та якоюсь пьяною піноколадою, тому беріть на свій страх і ризик. 3/10 неможливо дихати.
Коментарі (0)