Vikulyk

Joko Blend Shea Butter

Joko Blend Shea Butter

Я насправді прихильник різноманітних олій, для догляду за тілом і волоссям, перепробувала вже безліч видів і брендів, і оскільки завжди отримую чудовий результат, то не бачу сенсу зупинятись.

Так, олійку буває дещо муторно наносити, якщо говорити про волосся, але, як на мене-воно того варте, тому інколи тішу себе.)

Joko Blend Shea Butter

Масло ши знаходиться в такій гарній акуратній баночці, я запросто витягую його з посудини за допомогою тоненької ложечки.

Не ароматизована, хто знайомий з запахами масел, той знає, як приблизно вони пахнкть.

1 Спосіб використання

Можу наносити маселко зразу, безпосередньо на шкіру тіла, особливо воно дуже гарно зволожує і помʼякшує більш жорстку шкіру, наприклад на колінах чи ліктях.

Олію можна використовувати, замість звичного баттера, вона гарно вбирається і саме олія ши не залишає надмірного жирного сліду, але робить дуже гарну і шовковисту шкіру після себе.

2 Спосіб

Мій улюблений: наношу олійку на пів години на волосся. Але обовʼязково перед цим його розтоплю і потім після нанесення не даю висохнути, загорнувши в пакет і рушник, чи шапку) Саме це мені потрібно для того, щоб олія легше змилась, тому обовʼязково створюю парниковий ефект.

Як результат я отримую блискуче, зволожене волосся, більш дисципліноване і мʼяке. Олії однозначно мій мастхев в догляді за волоссям, шкода, що наносити кожен раз перед миттям я лінуюсь.

У кого суха шкіра і волосся, то олія ши стане справжнім подарунком у вашому догляді. Я для себе знайшла саме два способи використання, особливо мені подобається зволожувати волосся.

24 березня, 2025
Vikulyk
24 березня, 2025