Концентрат вітаміна С дл я обличчя
Вітаміни для шкіри
Концентрат вітаміну C від німецького бренду Balea — це косметичний засіб для догляду за шкірою, який використовується зовнішньо, не внутрішньо - це не вітаміни для організму. Це вітамін для шкіри. Він призначений для покращення стану шкіри, надання їй здорового сяйва та боротьби з ознаками старіння.
Продукт зроблений у блістерній упаковці як таблетки, яка містить 7 капсул. Це зручно для використання протягом тижня, а також ідеально для подорожей, оскільки кожна капсула містить точну дозу засобу.
Що важливо і треба пам'ятати:
Тільки зовнішнє застосування (не можна ковтати)!
Умови зберігання – у прохолодному, сухому місці, захищеному від світла; вітамін с має здатність окислюватися на світлі.
Мої враження.
Капсули містять легку олійну рідину, яка добре розподіляється по шкірі. Нічим не пахне. Вітамін C відомий своїми антиоксидантними властивостями, тому його застосування може трошки допомогти зменшити пігментацію, покращити тонус шкіри та зробити її більш еластичною. Що в принципі воно і зробило. Вау ефекту не було. Але дійсно шкіра підтягнулася і стала більш сяяти. Я використовувала пару капсул на тиждень.
Плюси що є в продукту:
Компактна та зручна форма капсул;
Висока якість німецького виробництва;
Не викликає подразнень (за умови дотримання інструкцій);
Добре живить та освіжає шкіру.
Гарна ціна.
Мінуси:
Може залишати легкий жирний ефект, якщо нанести забагато;
Не підходить для людей з алергією на компоненти засобу. Навіть мене один раз трошки посипало.
Коментарі (0)