Joly:Lab Lami Pro System
Процес ламінування вдома.
Це мій не перший раз ламінування брів вдома і я вам розповім, чого так люблю цю процедуру, чому роблю це вдома і які помилки в мене були.)
В мене набір для ламінування брів і вій, спочатку розповім про досвід, який в мене склався з бровами, а в іншому пості спробую сама заламінувати вії, просто чекаю ще деякі аксесуари для вій і не хотіла все зразу.)
Я обрала такий повнорозмірний набір, можна взяти мініатюрки і спробувати спочатку з ними, повірте робити це доволі просто і результат виходить класний, головне дотримуватись інструкції і не жаліти засобів під час нанесення.
Тут є три етапи:
1 Етап сприяє розпушенню жорстких волосків. Саме цей етап найбільш головний, оскільки він робить брови і вії сприятливими до укладки.
Перед процесом ламінування брови повинні бути добре очищені, для цього можна скористатись спеціальним шампунем.
Не повторюйте мій початковий досвід і наносьте доволі інтенсивно, бо в наступних етапах просто не буде сенсу. Наносити можна щіточкою для брів, або навіть паличкою, яка є на зворотньому її боці.
Час витримки:
- тонке волосся — 6-8 хв;
- нормальне волосся — 9-10 хв;
- жорстке волосся — 11-13 хв.
Я наносила на 10 хвилин.
Порухала волоски паличкою, помітно, що вони стали еластичні і можна знімати засіб, забираю перший етап сухим спонжиком.
2 Етап, спрямований на те, щоб надати бровам і віям фіксації.
Я зачісую брови в потрібному мені напрямку, наношу 2 етап і фіксую звичайною харчовою плівкою, щоб не зачісувати постійно форму, а просто собі розслабитись.
Час витримки:
- тонке волосся — 5-7 хв;
- нормальне волосся 8-9 хв;
- жорстке волосся — 10-12 хв.
Мій час становив 9 хвилин. Знявши 2 етап теж сухим спонжем, я фарбую брови. Мені найзручніше їх фарбувати саме між 2 і 3 етапом.
3 Етап наношу на вже пофарбовані брови, він являється доглядом і його можна не змивати.
Брови виглядають доволі інтенсивними, але дуже швидко фарба буде не така яскрава.)
Що мені подобається в цій процедурі?
- Не треба витрачати час на дорогу і їхати до майстра, вдома під настрій, час, ні під кого не підлаштовуючись робити це комфортно і швидко, з пофарбуванням я витратила до години часу, цей час я би приблизно змогла викинути тільки на поїздку.
- Звісьно економія, в мене в місті корекція брів біля 500 грн, думаю в столиці дорожче.
- Брови виглядають ширші, кожна волосинка окремо, вони легко вкладаються, що для мене дуже важливо, бо мої брови дуже складні до укладки, і навіть, якщо я вклала, то нажаль фіксація не довго тримається, тому ламінування для мене справжній вихід!
- Ефект від ламінування тримається 1-1,5 місяці, я кожен раз дуже рада процедурі, адже встаю зранку і просто розчісую брови, вони виглядають контрастно, тож економлю час на макіяжі.
- Не помічала ніяких негативних наслідків, брови не лисіють, все, як завжди, просто з часом укладка стає не такою сталевою і дуже повільно з часом сходить. Вже ближче до місяця, після процедури, я починаю користуватись гелем для брів, але фіксує він швидше і довготриваліше.
Я дуже-дуже люблю процедуру ламінування, робити вдома так зручно і комфортно.
Такий результат в мене вийшов, я вважаю, що доволі непогано 😊
Це перший час після ламінування і пофарбування, фарба ще зітреться, а от ламінування довший час буде ефективно працювати.
Ну і на останок фото-порівняння, яке пояснює, чому я так люблю ці процедури) В мене просто зʼявились яскраво-виражені брови.))
Коментарі (0)