Vikulyk

Joko Blend Body Butter

Joko Blend Body Butter

Усі 3 аромати з цієї серії просто нереальні і кожен по-своєму особливий.

Першим, саме у вигляді баттера, в продажі зʼявився Oud Rosewood-це такий затишний теплий аромат червоної ванільної троянди і розвіяного аромату диму.

Поєднання звучить вишукано і органічно, запах насичений і інтенсивний, він деякий час залишається на шкірі, і не дивлячись на свою напористість не викликає головний біль, мені навпаки ж хочеться його припідносити частіше до носа і вдихати.

Joko Blend Body Butter
Joko Blend Body Butter

Текстура густа, як добре збите вершкове масло, яке потім ще трішки загусло. При набиранні баттер вже починає танути на пальцях.

🌹Вбирається не скажу, що моментально, ні і це логічно, адже текстура тут дуже поживна.

🌹 Зволоження якісне і насичене, засіб не залишає після себе липкості, тільки таке олійне сяйво.

🌹Шкіра з ним наче покрита плівочкою, яка ще довгий час утримує вологу і має доглядові властивості.

🌹 Про сухість шкіри можна надовго забути, якщо нанести на ніч, то зранку шкіра наче переродилась.

🌹 Ароматний крем дарує відчуття розслаблення, затишку і спокою, як нагріта свічками кімната.

Мені дуже сподобався баттер, адже він якісно і насичено зволожує, а також тішить приємним і довготривалим ароматом на тілі.

Тому, якщо ви любите такі гарні живильні кремчики для тіла, думаю він вам припаде до душі.

25 березня, 2025
Vikulyk
25 березня, 2025