Maryyyna

Антицелюлітна вогняна серія Joko Blend Hot Fat Burning

Захотілось мені гострих відчутів і підтягнуту шкіру до літа😁
Це новинка бренда, а я люблю бути в перших рядах випробовувань, тож взяла зігріваючі скраб та крем))
Що ж, розказую мої враження від домашніх спа-процедур)
Відгук буде довгий))

Дисклеймер: потрібно розуміти, що целюліт це особливість поєднання під шкірою жирових клітин і сполучної тканини (у жінок вона розташована вертикально, а у чоловіків - хрестоподібно, ось така несправедливість😁), тому у нас жирові часточки легше випирають назовні і утворюють ефект "апельсинової кірки". Нереально повністю "позбутись" целюліту , а тим паче, лише кремами без фізичних навантажень, лімфодренажного масажу та здорового харчування.
Я переслідую ціль візуально покращити рельєф шкіри, розігнати кровообіг, зменшити надмірне скупчення рідини та, звісно ж, потішити тіло комплексним доглядом.

Що обіцяє виробник:
"Активна формула засобів забезпечує поліпшення лімфотоку, збільшує синтез колагену, зменшує вираженість розтяжок, підтягує шкіру та покращує мікроциркуляцію, відмінно зволожує та розгладжує епідерміс. Регулярне застосування зігріваючих антицелюлітних скрабу та крему допоможе в досягненні гладенької, шовковистої і рівної шкіри."

Пакування:
▪️Окремо зацініть який чудовий дизайн😍. Зазвичай антицелюлітні лінійки мають якісь жахливі упаковки з фотографіями тіла, сантиметрової стрічки, купу кричущих написів і все це в диких кольорах. А цей дизайн - око милується! Матові пастельні етикетки на білому тлі, дуже стильно!
▪️Гігієнічнісь і свіжість засобів: крем має захисну фольгу на тубі, скраб має додаткову захисну кришечку всередині.

🔥Активні компоненти:

▪️ Екстракт імбиру: активізує кровообіг, сприяє спалюванню жиру й виведенню рідини, бореться з целюлітом і підтягує шкіру.
▪️ Екстракт бразильського перцю: запобігає накопиченню жиру, розігріває шкіру, прискорює обмінні процеси, покращує пружність і омолоджує.

Що мені сподобалося у скрабі:

▪️Доволі дрібна фракція: мікрогранули цукру дуже делікатно відлущують, не викликаючи подразнення і травматизацію на моїй чутливій шкірі.
▪️Колір)) ну тут слова зайві, я люблю все таке зефірне))

▪️Аромат прикольний гостренький, щось таке пряне імбирне та глінтвейнове.
▪️Скраб класно піниться, не жирний, не сушить, не щалишає плівки. Шкіра після нього гладенька, шовковиста і ніби рівніша.
▪️У порівнянні з іншими скрабами - дуже ніжна, не травмуюча текстура, частинки скрабу ніби катаються в крем-мусі з піною. На останніх фото намагалась це передати) Відчувається приємне зволоження і живлення після змивання.
▪️Вже після тижня використання візуально покращується рельєф шкіри. Завдяки стимуляції кровообігу, скраб допомагає організму розігнати зайву рідину, видно доволі помітні зміни.

🔥Активні компоненти:

▪️ Кофеїн: стимулює мікроциркуляцію, покращує кровообіг у підшкірних тканинах, сприяє виведенню зайвої рідини. Має ліполітичний ефект, допомагає зменшити об'єми в проблемних зонах і підвищити пружність шкіри.
▪️ Екстракт центелли азіатської: активізує синтез колагену, зміцнює шкіру, підвищує її еластичність і сприяє лімфодренажу. Має протизапальні властивості, допомагає заспокоїти подразнення та прискорює загоєння мікропошкоджень.
▪️ Екстракт фукусу: зволожує та живить шкіру завдяки полісахаридам і мінералам, сприяє покращенню її текстури й підтримує обмінні процеси.

Що мені сподобалося в кремі:

▪️Крем має легку кремово-гелеву текстуру, швидко вбирається, не залишаючи жирного сліду та липкості, що дійсно великий плюс.
▪️Консистенція прикольна, дуже добре ковзає по тілу, зручно паралельно з нанесенням робити масаж проблемних ділянок тіла.

▪️Аромат більш ніжний, ніж у скраба. Пахне чимось абстрактним косметичним, трохи фруктово-імбирний. Мені нагадує чай "Пекуча Груша" з популярної мережі кав'ярень))
▪️Цим кремом я завжди доповнюю рутину після скрабування, мені він дуже припав до душі)) Він помітно покращує загальний стан шкіри, заспокоює та якісно зволожує, посилюючи лімфодренажний ефект.
▪️Матовий тюбик не вистрибує навіть зі слизьких рук в кремі, кришка зручно відкривається, за це теж окреме дякую))

☝️Зігріваючий ефект цих засобів проявляється не одразу. Першими почали щось відчувати руки між пальцями, а на шкірі відчувалось тепло, коли змивала скраб гарячою водою і наносила крем.
☝️Немає дикого дискомфорту, який треба терпіти типу печіння, свербіння. Шкіра на цих зонах не червоніла, не подразнювалась, але по відчуттях дууже сильно і приємно грілась. Я наносила на зону ніг вище коліна, стегна, сідниці та живіт.
☝️Засоби найкраще працюють в тандемі. Поокремо що скраб, що крем такої яскраво вираженої дії і відчуттів не мають. Дивно, але це так і це суттєва різниця.
☝️На рахунок інтенсивності відчуттів: звісно все індивідуально, я опишу свій досвід. Відчуваєтья як наростаюче тепло, ніби мені на тіло поклали багато гарячих грілок.
☝️ГОЛОВНЕ УНИКАЙТЕ ПОПАДАННЯ СКРАБУ ТА КРЕМУ НА ІНТИМНІ ЗОНИ, СЛИЗОВУ ТА В ОЧІ, БО ТАМ ТОЧНО БУДЕ ГОРІТИ І ПАЛАТИ. На смак шкіра після цих засобів гостра, як від перцю чи імбиру (що логічно, все це є у складі).
Але є гарна новина: цей ефект можна змити водою з милом, якщо що👌

Протипоказання🚩, зазначені виробником:
🔻індивідуальна непереносимість окремих компонентів
🔻пошкодження шкірного покриву
🔻варикозне розширення вен
🔻вагітність та грудне вигодовування
🔻онкологічні захворювання
🔻хвороби серцево-судинної системи
🔻не використовувати під час загострення хронічних захворювань
🔻НЕ гіпоалергенно

Це важливо, не нехтуйте протипоказами.

Отже, сміливо рекомендую вам цю вогняну парочку, якщо хочете покращити стан проблемних зон до сезону відкритого одягу або просто як акт любові та піклування до свого тіла🙌

Дівчата, сподіваюсь мій відгук буде вам у нагоді!

До речі, цієї серії частенько немає в наявності на сайті, тож про щось це говорить😉

Тепер треба спробувати холодну серію))
Хто тестив обидві? Скажіть, яка сподобалась більше?)

25 березня, 2025
Maryyyna
25 березня, 2025