Vikulyk

MANDARINO VERDE BY FANTASY COMMUNITY PERFUMES

Обожнюю цитрусові в парфумах, а солодкий мандарин особливо!

В ньому вміру чистоти, терпкості, парфум ідеально підійде, щоб освіжитись в теплу пору року.

Він не задушить ні вас, ні оточуючих, ним можна поливатись і вловлювати дуже приємний повітряний шлейф.

🍊Звичайно, не мандарином єдиним, його огортає холодний зелений чай з кубиками льоду, який тут мені подобається значно більше, ніж в популярному Елізабет Арден.

🍋 Також з цитрусових я злегка відчуваю лимонну свіжість, яка дуже приємно поєднується з солодким мандарином. Цитрусове звучання тут дійсно доволі цікаве.

🌿 Травʼянистої літньої свіжості надає листя смородини, а легкої деревинності-сандал.

🍵 Аромат філігранно скроєний і всі ноти чудово поєднуються між собою.

Асоціаціюється з теплим, чистим ранковим повітрям. Я стою на межі бурлящої гірської води і зелених високих гір, сонце в низині відбивається від залишків снігу. Мене окрилює відчуття свіжості, бадьорості, а думки натхненні в очікуванні активних пригод.

Він володіє приємною стійкістю, особливо для такого свіжого парфуму: десь 3 години на шкірі, і 1-2 доби на одязі.

Шлейф дуже гарний, його любить вітер.🌬️ А на шкірі він відчувається більш тихо і солодко.

Аромат став справжньою знахідкою, адже поєднює в собі свіжість з більш вираженими кисло-солодкими і легкими деревними акордами.

Дала настоятись йому тиждень і після цього він дуже гарно розкрився, тепер хочеться ним поливатись, бо аромат приємний і універсальний.

26 березня, 2025
Vikulyk
26 березня, 2025