П омада Topface Instyle Matte – Warm Almond: відтінок, що змінює правила гри
Матова помада без сухості? Виклик прийнято! Ділюся враженнями після тесту відтінку 003 – Warm Almond 😏
003 Warm Almond – це той нюд, який змусив мене переглянути свої погляди на такі відтінки. Чесно? Я завжди остерігалася нюдових помад, бо вважала (і не безпідставно, з невдалого досвіду), що вони роблять обличчя безбарвним, а губи якимись відсутніми. Та й взагалі, я завжди була прихильницею червоних, ягідних кольорів. 🥰
Але ця помада змінила все. Спочатку було "притирання", але з кожним днем я все більше в неї закохувалася. Теплий, карамельний відтінок, додає образу м’якості. Це не той "тіловий" нюд, який зливається зі шкірою, а гармонійний відтінок, що ніби підлаштовується під тон обличчя.
Текстура і нанесення
Помада м’яка при нанесенні, але не кремова – вона швидко фіксується і дає легкий матовий фініш (тобто, це не отой плаский мат, який дає більшість матових помад, як от NoUBA Millebaci, наприклад). Не надто суха, не надто жирна – просто золота середина. Запах ненав'язливий, досить легкий.
Завдяки кокосовій олії у складі губи залишаються зволоженими, і немає відчуття стягнутості (для мене це великий плюс, адже мої губи часто бувають сухими). Губи виглядають доглянутими, без ефекту "запеченої глини" чи "пісочного паперу" вже через годину. Але, як і з будь-якими матовими формулами, якщо є лущення – воно стане помітним, тому підготовка губ буде не зайвою.
✨ Лайфхак: за 10 хвилин до нанесення використовуйте бальзам – і помада ляже ще рівніше і сухість вас не турбуватиме.
Що мені ще сподобалось, це її здатність нашаровуватись без скочування. Завдяки цьому можна зробити відтінок більш насиченим.
Стійкість: перевірено кавою і перекусами
Якщо потрібна помада, яка витримає бенкет і цілу ніч – це не той варіант. Але для звичайного дня вона тримається гідно. Витримує каву, легкий перекус, сходить рівномірно, без негарних отих розводів. Але час від часу таки оновлювати доведеться.
✨ Лайфхак: Щоб продовжити стійкість, можна зафіксувати помаду серветкою та нанести ще один шар. Цей трюк у мене працює бездоганно. ☺️
Вердикт: брати чи ні?
Warm Almond – чудовий варіант нюдової помади для тих, хто хоче виглядати природно, але виразно.
✅ Для кого:
- Тим, хто шукає теплий нюд без сірого чи жовтого підтону
- Прихильницям матових текстур без зайвої сухості
- Тим, хто хоче щоденний відтінок, який пасує до будь-якого образу
⛔ Кому можливо не зайде (що дуже навряд, але припустимо) 🙃:
- Якщо шукаєте ультрастійку формулу
- Якщо губи дуже сухі – без догляду можуть бути помітні нерівності
💋 Мій особистий рейтинг: 10/10. Гарний нюд, який хочеться носити щодня, та комфортна тесктура. І я вже замовила два інші кольори. 😇
Коментарі (0)