KsuLv

Весняний апгрейд: новинки + мої must-have у догляді!

Привіт, дівчата! Приїхали скарби! Щось новеньке, а щось — незмінне! З приходом весни моя комбінована шкіра почала “бунтувати” — звичні засоби стали надто “важкими”. За порадою косметолога вирішила оновити свій косметичний гардероб, але є дещо, що залишається зі мною вже багато років. Деталі — нижче!

• Очищуючий гель з відлущуючою дією Zein Obagi ZO Skin Health

Буває в об’ємах 60 мл і 200 мл. Для мене це найкращий гель для комбінованої та жирної шкіри. Він поєднує очищення й ексфоліацію, запобігає закупорці пор і висипам. Чудово очищує, не пересушуючи шкіру. Дівчата, я користуюсь ним уже 6 років — кращого поки не знайшла! Беру одразу 200 мл, вистачає на 9 місяців, витрата дуже економна.

Маска для освітлення шкіри Zein Obagi ZO Skin Health

Це точно не щоденний засіб. Її формула — для глибокого зволоження, омолодження та освіження шкіри, особливо після агресивних процедур. Містить арбутин, екстракт зеленого чаю, саліцилову та молочну кислоти. Планую перед активним сонцем зробити пілінг, а потім затестити цю маску.

• Нічний лосьйон для обличчя Circadia

Засіб для проблемної шкіри з 5% бензоїл пероксидом. Раніше користувалась “Угресолом” (10% бензоїл пероксиду), але часто отримувала почервоніння й подразнення. Через останні новини вирішила знизити концентрацію та зберігати його в холодильнику (так радять дерматологи). З продуктами Circadia вже знайома, враження позитивні, тож сподіваюся, лосьйон не підведе.

• Набір Medik8: Крем-пробіотик і активатор з гліколевою кислотою

Два продукти в одному — це завжди приємно! Крем зволожує проблемну шкіру, містить пре- і пробіотики, нормалізує мікробіом, зменшує жирність і матує. Користувалась кілька разів — дійсно матує й контролює жирність протягом дня. Активатор з гліколевою кислотою для пілінгу ще чекає своєї черги.

• Освітлюючий крем для обличчя Instytutum

Часто бачила його у блогерів, тож вирішила спробувати тестер. Чи підійде він для комбінованої шкіри? Розповім згодом!

Ось такі оновлення в моєму догляді. А ви, дівчата, можливо, користувалися цими продуктами? Які ваші враження? Діліться в коментарях, цікаво почитати!

03 квітня, 2025
KsuLv
03 квітня, 2025