Ідеальний пінцет? Він Існує!
Якщо вам, як і мені набридли пінцети, які не захоплюють дрібні волоски, переривають волосинку навпіл так, що потім неможливо висмикнути її повністю, захоплюють волоски нещільно і не висмикують – цей пінцет від Joly:Lab точно вам потрібен.
Якісний пінцет із красивого міцного металу, не гнеться. Завдяки скошеним краям та загостеним краям, видаляє волосинки швидко і майже безболісно. Зручний у використанні, видаляє навіть дрібні пушкові волосинки, не травмує шкіру.
Має лаконічний дизайн із брендовим гравіюванням. Також сподобалося, що є захисна силіконова насадка – після використання протираю його хлоргексидином та надягаю цей ковпачок, щоб не пошкодити і не затупити краї, адже зберігаю його у косметичці з іншими «штучками».
Пінцет продається у мінімалістичні картонній коробочці. Вона та силіконовий ковпачок подбають, щоб пінцет доїхав до вас неушкодженим.
Метал дуже міцний, не гнеться (були у мене і такі пінцети). Краї скошені під кутом 45 градусів – дуже зручно видаляти волоски по всій «робочій» зоні брів.
Волосинки захоплює дуже щільно і видаляються вони одним рухом, завдяки цьому, після процедури у мене більше не з’являються дрібненькі прищики на місцях видалених волосинок.
Стильна, практична і дуже корисна річ у косметичці кожної дівчини! Рекомендую.
Коментарі (0)