Додай волоссю ся йва з Matrix Glow Mania #testmakeupclub
Набір для догляду за волоссям з ефектом ламінування, додає блиск і зберігає насичений колір волосся.
2 тижні я активно використовувала новий догляд від Matrix Glow Mania і готова поділитися враженнями.
Моє волосся хвилясте, сухе та ламке по довжині, при цьому шкіра голови схильна до жирності, тому я дуже ретельно обираю догляд, бо потрібно закрити декілька потреб одразу.
Набір складається з 3-х продуктів:
🧡 Шампунь - для захисту кольору фарбованого волосся Matrix Glow Mania Color Protecting Shampoo
Має густу текстуру і дуже добре піниться, тому буде економним у використанні.
Аромат свіже скошеної трави з ноткою цитрусу.
Мʼяко очищує волосся, не пересушуючи його, надає шовковистості.
Волосся після шампуню не плутається, немає бажання одразу ж нанести кондиціонер.
Так як в мене фарбоване волосся(фарбую кожні 3 тижні), то з впевненістю можу сказати, що шампунь дійсно захищає колір від вимивання, за 2 тижні коріння просто відросло, а сам колір по довжині залишився насиченим.
🧡Маска - для інтенсивного зволоження та розгладження, яка надає сяйва Matrix Glow Mania Glazing Queen Mask
Має легку кремову текстуру, що тане в руках і легко розподіляється по всій довжині волосся.
Аромат більш солодкий, ніж у шампуня, але теж з ноткою цитрусу чи лемонгарасу.
Гарно зволожує сухі кінчики. Волосся стає гладеньким і блискучим, при цьому не обтяжує його, легко розчісується та виглядає дуже доглянутим і щільним.
🧡Незмивний засіб для посилення сяйва - Matrix Glow Mania Glow Gatekeeper
Має дуже рідку консистенцію, нагадує молочко, з дуже приємним ароматом, але на волоссі не довго тримається.
В оригінальному пакуванні - у вигляді спрею.
А от на затест приїхав у незручному саше, тому при першому використанні половина витекла на підлогу.
Але я одразу перелила засіб в маленьку пляшечку з розпилювачем.
Я мала велику надію на цей засіб, адже шампунь і маска мені дуже сподобались, але спрей робив волосся сухим на дотик і ніби брудним, якщо використовувати його по інструкції, на вологе волосся.
Краще використовувати як фінішний засіб, після укладки, замість масла, наприклад, для додання блиску.
В цілому, враження від використання набору, позитивне. Шампунь і маску, я точно візьму у повнорозмірному пакуванні, бо залишилась дуже задоволена.
Всі мої потреби ці засоби закрили.
А от зі спреєм виникло непорозуміння, можливо його було мало і в повній мірі оцінити не вдалося, а можливо він дійсно мені не підійшов.
Коментарі (0)