Sofiia_Ts

Флюїд при проблемі врослого нігтя з антибактеріальним ефектом Shelly Podology Care

Флюїд при проблемі врослого нігтя з антибактеріальним ефектом Shelly Podology Care

Якщо ви проводите процедуру педикюру самостійно - то не застраховані від випадкового пошкодження нігтьової пластини. Я також попала в це число, бо завжди після процесу, в мене є один проблемний палець, де постійно запалюється, хоча роблю все по правилам і зрізаю правильно. З чим це пов'язано, не знаю, тому рішила взяти такий флюїд, який в перспективі усуває подразнення.

Флюїд при проблемі врослого нігтя з антибактеріальним �ефектом Shelly Podology Care

Це флюїд у вигляді сироватки, має мініатюрний флакон 10 мл та дозатор-крапельницю (звучить мало, але насправді дуже багато!).

Консистенція рідка та масляниста, має легкий ментоловий аромат.

Користуюся я зазвичай після педикюру, а потім щодня вечером на суху шкіру після душу. Однієї капельки навіть забагато буває, бо це запалення виникає лиш на одному пальці. Флюїд поглинається за декілька хвилин і не мішає.

Ефект заспокоєння майже одразу, оскільки відчувається легкий холодок і наче полегшення. Уже на наступний джерело запалення погасло в рази, і уже не турбує неприємний тиск.

Також виробник обіцяє в майбутньому зменшити наслідки проблеми врослого нігтя, буде зміцнювати та відновлювати пошкоджену зону.

Propylene Glycol, Bisabolol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Essential Oil, Eucalyptus Globulus Essential Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Склад на 100% безпечний та спрямований на швидке заспокоєння, антибактеріальний, протизапальний і дезінфікуючий ефекти.

Бісаболол чинить основну протизапальну, антибактеріальну та протигрибкову дію. А олії чайного дерева, лаванди, розмарину, евкаліпта додатково дезинфікують, знімають подразнення, розм'якшують, надають відчуття полегшення та легкого холодку.

Кожен, хто стикається з проблемою врослих нігтів або подразнення цієї зони, цей флюїд дуже допоможе і зменшить цей болючий тиск. Він зразу погасить джерело запалення без відчуття печіння чи дискомфорту. Лиш жалію, що не взнала про таке раніше.

10 квітня, 2025
Sofiia_Ts
10 квітня, 2025