Stephane Humbert Lucas 777 Soleil de Jeddah
Нішевий аромат багатства та розкоші 💰
Вперше Stephane Humbert Lucas 777 Soleil de Jeddah я почула від свого клієнта 👨🏻🦱, коли він входив у приміщення, цей аромат заповнював собою все довкола, і залишався у повітрі ще надовго після його відходу. Але підозрюю, що і поливався він їм не заощаджуючи 😂 так як на моє запитання про його парфуми, він з гордістю відразу дістав флакончик, який виявлявся з собою. Також всі мої колеги відзначали цей аромат і не могли його не помітити.
Аромат заявлений як унісекс 👫, але для мене все ж таки це більш чоловічий парфум 🧔🏻♂️, хоча на парфумерному сайті деякі голосують за нього як за жіночий 🤷🏻♀️, але я на собі його не уявляю.
Я купила фірмовий пробник 2ml для чоловіка, так само він іде у красивих флаконах на мій погляд у східному 🕌виконанні на 50ml та 100ml
Soleil de Jeddah випущений у 2013 році. Парфумер: Stéphane Humbert Lucas.
Верхні ноти: Ромашка, Османтус та Лимон; Середні ноти: Сіра амбра, Ірис та Земляна нота; Базові ноти: Шкіра, Ірис та Ваніль.
Аромат глибокий, всеохоплювальний. Він налаштовує на філософський лад, вселяє впевненість і спокій. Запах наче витончена скульптура. Її верхня частина приваблює яскравими іскрами лимона і ніжними пелюстками римської ромашки. Основний елемент пахне теплом і м'якістю амбри та олії ірису. Нова шкіра в поєднанні з п'янкою мадагаскарською ваніллю створює незабутній стійкий шлейф.
Для мене це не солодкий аромат, не дивлючись на те, що в базових нотах є ваніль.
Найбільше я чую ромашку, вона надає аромату трохи лікарської ноти. Так само відчуваю нотки лимона та шкіри, османтуса явно не чую, є нотки ірису, але я не скажу, що це пудровий аромат. Сіра амбра дає мʼяку трохи солону ноту. При одному розпиленні аромат намагається заповнити собою все навколо, тому потрібно бути акуратним при розпиленні. Аромат звучить дуже сучасно і незвично, особисто у моїй колекції ще не було схожих ароматів.
Деякі порівнюють його з такими ароматами як Nur SoOud, Shuhrah Pour Homme Rasasi, Nudiflorum Nasomatto я з цими ароматами не знайома з цього про схожість нічого сказати не можу
Не дивлячись на те, що це французький аромат, він у мене асоціюється зі сходом, можливо навіює назву і флакон, але це не східний базар з його прянощами, солодощами, без задушливого уда, поту та димності, а запах дорогих царських лож східних правителів, з їхньою розкішшю та багатством.
Носити цей аромат можна цілий рік.
Але через свою специфічну лікарськість, напевно завдяки ромашці, мені не захотілося купити парфум у флаконі, обмежуся пробником
Також в мене від цього бренду є відомий парфум God of Fire, якщо вам цікаво, про нього теж розповім 😉
Коме нтарі (0)