getejra

Мус-автозасмага для тіла

Мус-автозасмага для тіла

Я лінуюсь користуватись автозасмагою взимку, коли весь мій одяг трекінговий і добре закритий, але зблисьнуло сонечко і вже не хочеться світити біло-синіми ногами в спідницях (на великдень до діда зазвичай одягаю стрій), а хочеться бути як ця шоколадна пасочка 🍫. В таких випадках автозасмага приходить на допомогу. Вона працює згідно реакції Майяра, завдяки якій і зʼявляється відтінок засмаги, цей процес відбувається лише в роговому шарі шкіри, тому абсолютно безпечний.

Мус-автозасмага для тіла

Мус-автозасмага для тіла йде в зручній чорній пластиковій упаковці з дозатором, який чудово видає піну, 150 мл. В комплекті такоє йде паперова інструкція. Термін придатності після відкриття - 3 місяці.

склад: Aqua, Dihydroxyacetone, Coco-Glucoside, Erythrulose, Glycerin,  Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Citric Acid, Hexyl cinnamal, Linalool, Citronellol, Alpha-isomethyl ionone

Формула на основі комбінації дигідроксіацетона і кето-цукру ерітрулози, отриманих біотехнологічним шляхом з рослин:

🍫Дигідроксіацетон – реагує з амінокислотами у верхньому шарі шкіри, створюючи ефект засмаги без проникнення у глибші шари.

🍫Кето-цукор еритрулоза – додає натуральний бронзовий відтінок, що тримається до трьох тижнів і рівномірно змивається без плям.

🍫Рослинні екстракти – зволожують і доглядають за шкірою, запобігаючи сухості.

Мус-автозасмага для тіла має надлегку пінну консистенцію, яка делікатно розподіляється по поверхні шкіри та не лишає відчуття липкості. Засіб швидко всотується та взагалі не створює жодного дискомфорту - головне чітко дотримуватись інструкцій, якщо нанести не тонким шаром - буде відчуватись липкість.

Продукт насичений натуральними компонентами, які ефективно зволожують та надають м'якість і шовковистість.

За добу до нанесення автозасмаги ретельно проскрабувати тіло. Щоб засмага проявлялася швидше, краще робити процедуру нанесення відразу після душу, коли шкіра ще волога.

Мус необхідно наносити на чисту шкіру тонким рівномірним шаром за допомогою рукавиці-аплікатора, ігакше на долонях можуть залишатись плями. На шкірі залишити до повного поглинання. Бажано не мочити оброблену шкіру протягом 6 годин.

Для підтримання ефекту засмаги можна повторювати нанесення засобу 1-2 рази на тиждень (для отримання інтенсивного відтінку засмаги досить наносити засіб 3 дні поспіль), фактично нашаровувати засмагу. Я помітила проявляння кольору вже через кілька годин, а на наступний ранок це було просто вау!

Колір змивається рівномірно, без плям. Плями можуть виникати в місцях, де товщина ороговілого шару більша або на недостатньо проскрабованих ділянках. Також потрібно подбати про додаткове зволоження для шкіри до та після нанесення засмаги.

Я вирішила повторити експеримент з пластирем і наклеїла 4 шматочки шматки, щоб точно побачити різницю між нашаруванням. Спочатку я зняла 2 шматка і скажу вам одразу - моєму здивуванню не було меж на скільки тонів стала темніша моя шкіра.

Тут ще помітніша різниця в тонах. Колір вийшов рівномірний і природний - одразу візуально підтягнув ноги та зробив їх стрункішими.

Єдиний нюанс: не потрібно сильно витирати рукавичку з засобом об шкіру - бо я собі так залишила полосу на бедрі), але при повторному нанесенні муса вона одразу зафарбувалась. Мою білу постіль мус не фарбує

Цей засіб точно не маркетинговий хід! Також зробила порівняльне фото відтінків шкіри зі своює світлошкірою тренеркою.

Має накопичувальний ефект, головне уникати контакту з водою принаймі 6 годин - це справді важливо, оскільки безпосередньо від цього і залежатиме результат. Моя біло-синя шкіра потемнішала десь на 3-4 відтінки. Повторила нанесення і тон став ще більш насиченим.

Найголовніші плюси засобу:

🧡 не тече

🧡не залишає слідів на одязі

🧡змивається рівномірно, після купання не залишається ніяких плям на шкірі

🧡надає бронзового відтінку

🧡чудово тримається на шкірі

15 квітня, 2025
getejra
15 квітня, 2025