PILIRINA 💛💙

Відновлення волосся після фарбування? Це реально з Hillary Aloe!

Можливо, це здається дивним, але зараз майже весь мій основний догляд за волоссям саме від цього бренду. Потихеньку вони витіснили всі інші пляшечки.

Мої локони більше не обламуються, не січуться, стали м’якими, еластичними і блискучими.

Сьогодні хочу показати вам набір для сухого волосся Hillary Aloe Deep Moisturizing, який вважаю знахідкою. Величезні флакони по 500 мл, яких вистачить ще дуже надовго, ефективно доглядають за моїм волоссям без зайвих витрат.

Має прозору, середньої густини текстуру. Я здивувалася, коли відчула настільки легко розмилюється з краплі щоб повністю промити волосся. Мої локони після нього стають надзвичайно м’якими, а шкіра голови відчуває свіжість. Аромат шампуню косметичний, з ніжними нотками алое вера.

До речі, активні інгредієнти тут теж класні. Трегалоза глибоко живить, алое вера зволожує шкіру голови та волосся, а пантенол робить його м’яким і еластичним.

Має текстуру середньоі щільності. За рахунок цього невеликої кількості вистачає для мого волосся до лопаток. Після нього волосся виглядає і відчувається неймовірно живим і доглянутим. Кондиціонер допомагає зберегти вологу в структурі волосся, розгладжує та дає природній блиск після сушіння феном. А головне - запобігає розпушуванню та сплутуванню.

Тут активами у формулі є: гідролізований протеїн пшениці, який зміцнює волосся, роблячи його більш еластичним, трегалоза, яка утримує вологу, захищаючи кутикулу від сухості та алое вера, що зволожує і живить волосся, покращуючи його структуру.

Результат не наступний день після миття волосся ви можете побачити самі. На фото волосся ще навіть не розчесане! Як бачите, не сплутане 🤷‍♀️

Дуже задоволена цим набором і хочу порекомендувати його всім, у кого ламке, сухе або пористе волосся. Ці продукти дійсно можуть замінити професійні засоби для щоденного догляду, і, чомусь впевнена, якість вас точно здивує.

А вам подобаються засоби для волосся від Hillary? Що найбільше?

15 квітня, 2025
PILIRINA 💛💙
15 квітня, 2025