Littleli

Bioderma Sensibio H2O

Bioderma Sensibio H2O

Bioderma Sensibio H2O — міцелярна вода номер 1.
Дуже багато чула про неї від знайомих та подруг. Багато хто має її, вирішила і я тестувати.
Це одна із найвідоміших та найпопулярніших міцелярок у світі, особливо серед тих, хто має чутливу шкіру.

Bioderma Sensibio H2O в об'ємі 500 мл
Першочергове призначення очищення шкіри та зняття макіяжу.
А також ця міцелярна вода підходить для чутливої шкіри обличчя та очей і заспокоює подразнення.

Не містить спирту, парабенів і ароматизаторів
Вказано, що не вимагає змивання водою, але ми всі розуміємо, що все потрібно змивати 😅
Має фізіологічний pH, що забезпечує комфортне використання
Володіє гіпоалергенною формулою
Фактор, який дуже мені подобається це те, що флакон виготовлено з перероблюваного пластику

Я користувалась нею протягом зими, особливо тоді, коли день був дуже сильний вітер і була сухість шкіри. Або ж тоді коли у мене є висипання, то користуюсь нею.
Зараз можна побачити, що в мене є половина флакону ще, адже я періодично чергую її з міцелярною водою Simple.

💫Подобається те, що розпіарений продукт, дійсно відповідає своїй якості і всім тим хорошим відгукам, які говорять про цю міцелярну воду.
Очі не щипає зовсім! Не викликає подразнення і почервоніння шкіри.
Дуже легко знімає макіяж. Відсутнє відчуття липкості після її використання.
Якщо використовувати тільки цю міцелярну воду то її вистачає приблизно на 2-3 місяці.
Єдине, що можу сказати з недоліку це те, що великі флакони не завжди зручно брати в дорогу, але для себе можна придбати і у маленькому розмірі за необхідності.

Отже, в підсумку можна сказати, що ця міцелярна вода ідеально підходить для чутливої шкіри.
Це мастхев для всіх, хто цінує якісний догляд.

Звичайно, можна знайти і бюджетніші аналоги, але якщо є така проблема - Bioderma Sensibio H2O буде чудовим вибором✨️

15 квітня, 2025
Littleli
15 квітня, 2025