Засоби для волосся Sansi ProfiCare Hair Shine Complex Micellar: шампунь — так, кондиціонер — ні.
зараз поясню
Ці шампунь та кондиціонер купила по дуже привабливій знижці близько півтора місяці тому. Вперше брала засоби Sansi ProfiCare, але не хвилювалася з цього приводу (і з того, що об'єм шампуньки 400 мл), адже вони класифікуються як професійні, вироблені в Україні і обіцянки на етикетках цілком реалістичні.
Що ж маємо?
Шампунь для мене абсолютно хороший. Взагалі не маю до нього претензій. Навіть дозатор від початку працював справно. Якщо помити голову самим лише шампунем Sansi ProfiCare Hair Shine Complex Micellar, то, як і заявлено виробником:
- шкіра голови та волосся добре очищені;
- волосся нормально розчісується без додаткових засобів, м'яке, блискуче (правда, у мене воно недавно пофарбоване);
- відчутний антистатичний ефект - майже зовсім не електризується, знову ж таки без жодних додаткових засобів (але й шерстяний одяг я вже не ношу).
* у складі є Sodium Laureth Sulfate, тож якщо ви уникаєте засобів з цим компонентом, знайте про це. Я теж зазвичай уникаю, але цього разу ризикнула і всі ці півтора місяці шампунь з моєю шкірою голови взаємодіяв нормально.
Про запах обох засобів скажу небагато: він мало відчувається, просто косметичний, ні на що з квітів чи фруктів не схожий.
Що ж із кондиціонером?
Моє волосся він робить несхильним до пухнастості, але відчувається якась наче припудреність. Це малоприємно. Так, легке розчісування і гладкість, але є засоби, які теж це все дають без того відчуття чогось зайвого на волоссі. І, так, я змиваю цей кондиціонер довго і ретельно, гарячою і холодною водою під душем, авжеж не підпускаю його до коренів волосся. Та ніяк не можу сказати "Так" Sansi ProfiCare Hair Shine Complex Balm-Conditioner. Добре, що вже закінчився. Об'єм був 200 мл, моє волосся зараз довжиною 70 см, використовувала не більше двох разів на тиждень.
А от шампунь цей чи з іншої серії Sansi цілком можливо ще собі захочу.
Коментарі (0)