Girlwood Lip Gloss: якби Барбі мала свій улюблений блиск — це був би він
Бальзам-хамелеон, що оживив мої дитячі мрії 🦄
Досить часто пишу захоплені відгуки, але тут… тримайтесь..
Коли я вперше побачила цей новий бальзам для губ від Girlwood, моя внутрішня дитина застрибала від щастя: рожевий, блискучий, ніжний — як із казки, в якій я — головна героїня з яскравими губами й гарним настроєм.
Цей бальзам — не просто бальзам.
Стійкий, комфортний і шалено приємний на губах продукт, який не липне, не тече, не западає в слизову (і взагалі поводиться так, ніби знає всі правила хорошого тону).
Але його рожевий відтінок із ледь вловимим мерехтінням має свій секрет. На губах він зовсім інший!
Тут цікаво все виходить.
Якщо нанести бальзам в один шар — губи виглядають природно.
Ось, подивіться на фото:
А якщо нанести бальзам у два шари — губи стають більш насиченими та пігментованими.
Відтінок розкривається глибше: щось між фуксією та барбі-рожевим — дуже соковито й яскраво, але не вульгарно. Ось так:
Футляр настільки стильний, що кожного разу, коли я дістаю його, хтось обов’язково запитує: “Ого, а що це?”
Це як аксесуар до образу, маленький косметичний statement, який хочеться тримати на видному місці.
До речі, на пакуванні — казкові єдиноріжки, і це ще один приємний штрих, що додає дитячої магії.
І знаєш, що ще?
Від нього просто кайфуєш емоційно.
Я ловлю себе на думці, що хочу фарбувати губи навіть тоді, коли нікуди не йду — просто тому, що це красиво, приємно і дарує настрій.
Як ідеальна білизна, яку одягаєш для себе.
Girlwood дуже вдало влучили в ціль — і по формулі, і по естетиці, і по душі.
Це той випадок, коли косметика стає не просто макіяжем, а дитячим моментом щастя.
Якщо вам здається, що доросле життя позбавляє нас тієї щирої радості, яку ми відчували в дитинстві — варто спробувати блиск для губ від Girlwood, щоб знову відчути себе тією дівчинкою, яка мріяла про чарівний блиск на губах.
А вам як він? Стильне пакування, правда ж? 🦄
Коментарі (0)