ksnklb

Твердий шампунь Vins

Твердий шампунь Vins

Я дуже довго боялась твердих шампунів, та Vins розвіяли мої сумніви щодо цього формату! І все це завдяки Ta_nyaaaaaaa, адже я сама ще б довго думала, чи варто пробувати такий вид шампуню ❤️.
У мене мініатюра шампуню, об'єм 22г. Брусок був запакований у папір та картонну коробку, на ній є уся потрібна інформація. Після миття голови, брусок краще сушити у мильничці, або на окремому шматку паперу.
Брусок жовтого кольору, комфортно лежить у руці. При намилюванні утворюється середньо піни, вона жовтого кольору, тому рекомендую бути обережними дівчатам зі світлим волоссям.
Аромат дуже приємний, лимонно-ванільний, солодкий та м'який, лише з легкою кислинкою.
Шампунь піниться середньо, як безсульфатний, за у результаті волосся добре промите, як від сульфатного, така от магія ✨️.
Оскільки я боялась, щоб шампунь не сушив шкіру голови, то намилювала його лише у руках, і вже з рук наносила піну на шкіру голови. Для промиття саме шкіри голови піни достатньо, для довжини виходить замало, та завжди можна намилити ще 😅. Тільки тут є нюанс, що при намилюванні руки також добре промиваються, трохи сохнуть і вже одразу після миття голови, хочеться нанести зволожуючий крем.
Та у результаті волосся добре вимите, я спочатку думала, що воно може бути сплутане, та ні, було гладким після миття, та варто зазначити що у мене рівне волосся від природи. На фото волосся помите цим шампунем + маска, вже ж вирішила нанести маску, бо побоювалась, що кінці будуть сухі. На фото волосся зблизька, це якраз та зона біля коріння, куди маска не потрапила, волосся не сплутане, не стало жовтим, а досить гарне, об'єм при корені середній. Я дуже рада, що шампунь не викликав лупи і не пришвидшив день миття голови.
Я справді залишилась задоволена цим шампунем та форматом, тепер дивлюсь на інші тверді шампуньки від Vins, дуже зручно саме те, що у бренду є мініатюри на вибір 🥰.
У складі є ПАР, олія лимонної цедри, гліцерин, рицинова олія, вітамін Е, екстракт обліпихи, нерафіноване какао-масло, мед, мелена цедра лимону, реп'яхова олія, мелена куркума, екстракт ванілі, розчин органічного йоду.

Твердий шампунь Vins
Твердий шампунь Vins
Твердий шампунь Vins
15 квітня, 2025
ksnklb
15 квітня, 2025